Ben herkese az çok bilgi vereyim bazı konularda,

Şimdi ben elektronik tamircisiyim bu işe 1993 de çırak olarak başladım ve 1996 da bilgisayar tamiri ile yola 2 yönlü devam ettim 2007 de ortaklıktan sıkılıp kendi işyerimi açtım ve cep tel tamirine başladım şuan elektronik ürünler bilgisayar hem yazılım hemde donanım tamiri ki özellikle söylemek istiyorum anakart tamiride yapıyorum cep telefonu tamiri alarm ve kamera sistemleri ile uğraşıyorum. İkinci el telefon hat kontör gibi gereksiz işlerle uğraşmıyorum. Kazanç şimdi ben bir küçük ilçedeyim kışın 10 ay rahat geçinecek parayı kazanıyorum geriye kalan 2 ay burada gurbetçiler yoğunlukta 2 ayda kazandığım para ile 10 dükkanı açmadan geçinirim
ne yapıyorum detayları

Öncelikli işim cep tel tamiri;
Seviye ileri seviye yani her türlü cihazı tamir ediyorum silikonlu entegre söküp takabiliyorum camı kırılan telefonların sadece camını değiştiriyorum. Format atma yazılım atma sim kilit kaldırma türkçeleştirme iphone jailbreak navigasyon yükleme vs vs vs

İkinci işim bilgisayar ;
Seviye ileri seviye, format atma, masa üstü ve notebookların her türlü tamiratı parça değişim vs vs vs

Elektronik cihaz tamiri;
Fişe takılan her ürünün tamirinden anlarım, araç elektroniğinden anlarım patça bulduğum sürece tamir etmeden vermem.

Alarm ve kamera ;
Kablolu ve kablosuz alarm satış ve montajı
Analog ve ip kamera satış ve montaj uzaktan izleme vs

Kiram 750 tl aylık, 370 tl bağkur, internet telefon 100 tl ortalama 125 tl elektrik 100 tl spotaj bunlar aylık olanlar

Yıllık tic odası 500 tl, muhasebeci 800 tl, vergi 4000 tl, ilan reklam 500 tl

Tamir araç gereçleri bilgisayar için alınacak özel bir cihaz yok sadece ölçü aleti yeterli ama cep telefonu için ortalama boxlar dahil 7500 tl gözden çıkın çok pro için 12.500 tl

Hatırladıklarım bunlar, sormak istediklerinizi sorun cevaplayayım