Konuyu uzatmaya gerek yok. Zaten umurumda da değil. Arkadaş ister uygular ister uygulamaz. Siz haklı olun ben hatalı olayım, siz benden daha çok biliyor olun. Egonuz tavan yapsın.

Sağdan soldan duyma işlerle CSS yazılmaz. Bana diyorsun da kendin acaba biliyor musun ?

Li yi kapatırsan verdiğin kodda bütün siteye etki eder. Madem yazdığın kod ile ilgili hata yok sonradan neden o alana uygula dedin.

Li etiketi liste yapmak için kullanılır adam orada liste yapmış, özel durumlar haricinde "type-none" diye bir etiket yazılmaz. Entere basarsın veya shift entera olay biter. Type-none nedir ya ?

Madem html ve css diyorsun sayfanın kaynağına bakar orada yazan id veya class a göre kodu yazarsın. Bakamazsın Nedeni basit. Çünkü sayfa yok. Sayfaya bakamadığın yerde daha oku panelden değiştiremeyen adama kod yazıp css ye ekle diyorsun. Sonra verdiğin kodun saçma sapan sorunlara neden olacağını söylenince bozuluyorsun.

bu yeteri kadar zaten analitik düşünemediğini gösterir. Kendini biraz geliştirmen lazım. Help-Desk te olsaydın muhtemelen kovulurdun. Veya en azından ciddi fırça yerdin.

İlk yazdıklarımdan çok alındıysan report eder bırakırsın. Kimseye üstten baktığım falan yok. Mesajlarımı alıntılayıp canımı sıkma hakkını sana kimse vermiyor. Varsa bir kusurum bana haddimi bildirecek makamda veya konumda değilsin. Sağa sola sataışıp alıntılamadan önce css öğren. Nerede nasıl hareket edilir onu öğren.

İnternette bir sürü kaynak var.