ozkanaybay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Yukarıda verdiğiniz kodu, sürekli sağdan soldan duyduğum ve cahilliğimden ötürü siteme uyguladım. Menülerimi bozdum. Nedenini anlayamadım.

Adam tutup düzelttirdim.

Yanlış bilginiz ve doğru düzgün açıklamadığınız için zamanım, emeğim ve param gitti. Ne için üstelik iki tane oku beğenmeyip oradan kaldırmak için. Tebrik ediyorum sizi ve hakkımı helal etmiyorum. "

Böyle bir yazı ile karşılaşma ihtimaliniz yüksekti. İthamlarınıza dikkat edin. Üyeliğim yeni olması sizi aldatmasın.

Uslubumda hakaret yok. Mesajınıza alıntı yok. Size işi bilmediğinizi söyleyen yok.

Ama üzerinize alınarak bence de iyi de yapmışsınız. Bundan sonra dikkat edersiniz.
Konudaki mesajları okudunuz mu bilmiyorum ancak ben o şekilde yapıldığında tüm listelere uygulanacağını, bir yere uygulamak içinse oranın divinin eklenmesi gerektiğini konuda yazdım. Bu şekilde sadece hedeflenen bölge değişecekti.

İşi bilmediğinizi söyleyen yok diyorsunuz da; ben bu konuya basit bir css kodu koydum. Genel bir kod verdim, gerekli divin yazılmasıyla özel bir yere uygulanacağını belirttim, siz kalkmış css bildiğini sanan herkes atlıyor diyorsunuz. Kendinizle çelişmeyi bırakın, bir söz söylediyseniz arkasında durun.

Ayrıca yine söylediğim gibi. Bu ben ya da bir başkası önemli değil. Siz burda diğer üyelerden farklı bir konumda değilsiniz. Bu yüzden kimsenin bilgisini sorgularcasına bir üslupla konuya yaklaşmayın.

Ayrıca kafanızdan bir senaryo uydurmuşsunuz bir de. Benim hatamdan kaynaklanan bir problemi ben düzeltirdim zaten. Boş yere senaryolar yazıp çizip, basit yollardan kaçıp konuyu dallandırmanın anlamı yok.

Son olarak şunu söyleyeceğim, size ne yapacağımı falan da soracak değilim. Dikkat edersiniz falan. Aramızda bir samimiyet olmadığını hatırlatarak biraz üslubunuza özen göstermeniz konusunda tekrar dikkat etmenizi rica ederim.

Bir üslubun ağır olması için kesin hakaret olacak diye bir kural da yok.