Sistem gerçekten çok başarılı olmuş, inşallah deneme vaktim olur sizinle çalışırız.
Çok teşekkürler umarım çalışırız.
Haber sitemizde bir haber botunu kullansak günlük 10 üzeri haber çekilse 100 mb trafik ortalama kaç günde tükenir mutlaka bunun testlerini yapıp ona göre trafik boyutlandırması yapmışsınızdır.
Yani ben şimdi 50 TL'ye bir bot yaptırdığımda belki 1 yıl sağlıklı bir şekilde kullabiliyorum problem oldugunda 5 10 tl gibi fiyatlarla güncelleniyor.
Sizin 25 TL'lik paket beni kaç ay götürür ?
Merhaba,
Sizin bot için yaptığınız ödemenizi şu şekilde tanımlarsak,
1 siteye yapılan bot için 50 TL + 1 kez veya 2 kez problem çıksa 10TL = 60TL para harcıyorsunuz.
botyap.com'da ise,
herhangi bir haber sitesinden içerik çektiğinizde, veri başına en az 15kb en fazla 45kb trafik harcamanız olur biz ortalamasını alıp üstüne de biraz koyalım 40kb diyelim.
Hesap şu şekilde;
Günde 10 içerik x 40kb (içerik başına) x 365 ( gün ) x 0.001 (Mb çevirisi) = 146MB eder.
250 MB Trafik ücreti 50 TL . Sizin hesabınıza göre daha ucuza gelmiş olur. 104MB daha trafiğiniz kalır.
Trafik hesaplamasını sistemimiz Botu Test et aşamasında ortalama bir hesap yapmaktadır.
Bunun dışında sistem sürekli elinizin altında 10 haber iha'dan alıyorsanız 10 haber de dha dan almak için yeniden bot yazdırmaya gerek kalmıyor.
Video,Resim vb. materyaller için herhangi bir trafik hesaplaması yapılmamakta sadece text verileri trafiğinizden eksilmektedir.
25 TL'lik bütçe ile ortalama 8,5 ay yani 250 gün kadar idare edebilirsiniz.