Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgiler için sağolun.Kendim seo elemanı olarak çalıştığımdan zaten buradan pek bir paket almıyorum.Kendim inşaa ediyorum linklemeleri.Benim merak ettiğim acaba moda sektörümü çok zor.Hatta sitem 3 kelime de googlede haritalı olarak çıkarttım Biraz kurumsallaştırma gibi yaptım.Bekleyelim mi diyorum.Boşver mi diyorum bilemedim.
Rica ederim.

Hocam, yapmanız gereken bence biraz daha nicheye yönelmek. Çünkü her yerde konular var. Moda sitesinin adsense getirisi fazla filan diye. Dolayısıyla birçok site açıldı bu şekilde. Siz moda'nın alt kategorilerine yönelirseniz turnayı gözünden vurursunuz diye düşünüyorum. Mesela; Sitenizdeki SAÇ MODASI kategorisine yönelebilirsiniz. O kategorinin de altında alt kategorileri olsun. Mesela; kısa saç modası, uzun saç modası, kıvırcık saç modası, sarı saç modası vs Ondan sonra sırayla buralara düzenli olarak içerik eklemelisiniz. Siz de bilirsiniz devamlılık çok önemli.

Hatta bu kategorilerin içine kategoriye uygun ünlülerin saç modellerini vs filanda eklerseniz + bonus katacaktır. (bulduğunuz görselleri kesinlikle değiştirin.(photshopta boyutlarını değiştirin, ayna yansıması yapın, renklerini açın vs))

Yani kısa vadede bir beklentiniz varsa kategori bazlı yüklenme yapın hocam.