tisinamy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Terhis belgen var kapı gibi Hocam dert etme diploma vermediler ahanda terhis belgem de yeterli olur. Teyit etmek isteyen kendi eder zaten onların sistemde çıkar. Kendi verdiği belgeye güvenir TSK Bende tek kanatlı jandarmaydım uzman olarak bırakmak istediler sabah 4'te çıktım nizamiyeden kimseyi görünmeden sıkıntılı ama temiz paralı iş allah yardımcınız olsun
r10+ verdim hocam içime su serptiniz (((((
bende öyle düşünüorum başka bi ilçe jandarma dediki.dedim ben askerliğimi çavuş olarak yaptım fakat diplomam yok dedim çıkmadı dedim.belgelerimde gözüküyor diye ifade ettim.o çok önemli değil dedi zaten herşey kursta belli olacak dedi.işte teyit edilebilecek bi edevlet sistemi gibi olsa ii olurdu.bende hava kuvvetlerinden kaçtım kıbrısta uçağımı sabaha almıştım bigün önce çıktım havalimanında sabahladım beşparmak dağından inip hava limanına sabahtan çıkıp gitmek birlikten saat 11 felan oluyor diye bigün erken saldılar.napim bende acemi birliğime birgün erken teslim olmuştum havalimanında felan sabahlamıştım.yani nasip işte terhis belgesiyle inş o özlük dosyamdaki tutuşur inşallah.amin inşallah.