hocam turkiye.gov.tr (edevlet) den ögrenebilirsiniz.
kanki,gardaşım,brotherim ilk baktığım yer orası oldu.
https://www.turkiye.gov.tr/mill-savunma-bakanligi
yok çıkmıyor bilgiler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:49:21 -->-> Daha önceki mesaj 12:44:15 --
Ah Ah

terhis belgene güvenmeyeceksinde neye güveneceksin be hocam

TSK bu güvensiz belge verirmi üstelik milyonlarca kişiye verilen bir belge. Bir sorun çıktığında dikkate alınan belge. Askerlik Şubesine sorduğunuzda terhis belgenizi sorarlar önce orda ne diyorsa odur. Anlamadığım bu teyit ne işine yarayacak

Tüm envanterin TSK'da özlük dosyanda arşivde durur öyle canım sıkıldı emin olmak istiyorum terhis belgem doğrumu teyit etmek istiyorum dediğinizde de o dosyayı bulup cevap vereceklerini sanmıyorum. Takıldığın nokta şu mu ben çavuşluk eğitimi aldım ama usta birliğinde pırpırsızdım fakat terhis belgemde de çavuş yazıyor bu ne menem iştir mi
pırpırda sorun yok yaptım pırpırlı anlı şanlı,

hak veriyorum size bizim bölük astsubayı biraz m.. afedersiniz.şimdik acemi birliğinde koskaca 4 ay eğitim aldım.fakat dosyama gerçekten işlenmişmidir.Şubeme gittiğimde çavuşluk diplomam çıkmadı.sorun bu

canımın sıkılma gibi bir durumu yok ben ankaradan askerlik şubesine kadar gittim canım sıkıldığı için yaa

askerlik şubem çankırı

yani ustam benim bu diploma ben jandarma uzman çvş luk için istenen bir belge idi bu diploma çıkmadı.derdim meramım bu

çavuşluk diploması olmasada olur fakat istenen belgeler arasında varsa getiriniz dedi ilçe jandarma