Soru soranlardan herhangi birinizin acaba 150 degilde 15K hitli sitesi olsa surda gelip 2 satir birsey paylasmaya calisirmisiniz?
Yahu adama onca isinin arasinda bilmeyenlere veya emin olamayanlara yardim etmeye caliyor. TESEKKUR etmek yerine ego savasina girmisiniz.
Soracak sorunuz varsa sorun adam cevaplasin yoksa kirletmeyin konuyu.
Ne biliyim ne aralikla backlink aldin,
%kacini indexe
%kacini alt sayfalara kategorilere aldin
- Aldigin backlin cesitleri nelerdir? footer, tanitim yazisi, imleme
- Sosyal medyayi nasil kullandin?
- Orjinal icerkmi kullandin? Keyword orani neydi?
- Paravan site/blog lari nekar yogun kullandin
- Site hizina onem verdin mi?
- Rakiplerinin yapmadigi neler yaptin?
- Kesinlikle yapilmamasi gerekenler nelerdir?
bu veya benzeri sorular sor ki konuya okuyanda okudugundan biraz haz alsin, 2 satir birsey ogrensin.
Boyle bir konu actigin ve zaman ayirdigin icin tesekkur ederim.
Sorunu daha müsait olduğum bir anda detaylı cevaplandıracağım. Şu an için kaydettim yarın cevaplarım detaylıca. Ben teşekkür ederim sorunların için.
@iyi Faydalı olmak adına güzel bir konu açmışsın. Kolay gelsin
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yanılmıyorsam oyun ve tv izleme siteleriniz için script yazdırtmıştınız. Özgün script etkisi veya script wordpress ama özgün tema etkisi için düşüncelerinizi merak ediyorum. Konu için de ayrıca teşekkür ederim.
Özgün scripti kullanma nedenimi söyliyeyim. Daha iyi performans(sunucu açısından), daha iyi hükmedebilme(istediğim şeyi ekleyip çıkartabiliyorum). Başka bir nedeni yok. Tasarım için ise aynı şeyi söyliyemem. Çok iyi tasarımcılarla çalışırım. 2-3 bin TL sadece tasarım için harcarım. Çünkü kullanıcı bir siteye girdiğinde hem görsel olarak etkilenmeli hem de kullanış açısından kolay bir site bulmalı.
Wordpress yazı sayfasında sayfa biçimini Standart değil de Galeri olarak kayıt ediyorum LightBox eklentisinin çalışması için. Seo açısından herhangi bir problem yaşarmıyım, kodlarda fazla değişiklik oluyor mu?
Teşekkürler
kaynak kodlarında resim URL'si açıkça gözüküyorsa sorun yoktur. hiçbir şekilde zararı dokunmaz.
Ek bilgi vereyim: Resim çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa, o kadar üstte olursunuz. Tabi bu eklediğiniz resim kendinize ait olmalı. Yani fasulye yemek tarifi adlı konu eklediniz diyelim fasulye'nin resmini çekin, yüksek çözünürlükle sitenize ekleyin. İlk 5 içerisinde kesin yernizi alırsınız.
Yeni tv siteni takip'e aldım şuan a haberi izlemekteyim

bu siteye uygulayacağın backlink çalışması ( stratejisini ) merak ediyorum Takipteyim.
Şu ana kadar yaptıklarım;
1- Bir veya iki forumda site hakkında eksikler hakkında bilgi almak için konu açtım.
2- Sözlükler için tanıtım yazısı yazdırdım.
3- 1 tane siteden tanıtım yazısı satın aldım.
4- Facebook hesabı açtım. Arkadaşlarıma davetiye gönderdim beğendirdim.
Site kendi kelimelerinde 1. sıraya çıkana kadar 1 ay bir süre geçecektir o zamana kadar 3-4 tane daha tanıtım yazısı alacağım. Belki çok kaliteli bir site bulabilirsem footer link alabilirim ama sadece anasayfadan çıkış verecek.