ozkanaybay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız kodu kullanım şeklinde hata var. Gerçi sanırım yeni başladığın için bu şekilde düşünmüşsün ancak biraz daha ileri seviyeye geçince elemanları nasıl kullanman gerektiğini daha iyi kavrayacaksın.

Birde merak ettim. link için text mi yoksa resim mi atadın ?
Hocam text atadım resimlisine daha geçmedim işte

Alıntı
<html>
<head>
<title
</title>
</head>
<body>
</body>
</html>
Bunları biliyordum şimdi kendi web server kuracak bilgiye ulaştım. Şimdi html yapiyordum http://sanserefmeydani.tk r10 sora sora yaptım belli biyerden sonra tıkandım mesela <div> etiketini kullanamıyordum anlamıyordum nick pettit diye bir adam var onun eğitim setini aldım merak ediyorum hangi etiket ne işe yarıyor neden bunu buraya koymuşlar css az buçuk gösteriyor bu css müthiş birşeymiş her şeyi ordan yapıyorsun zaten html css yetmiyormuş javada öğrenmek gerekiyormuş benimkisi hobi belki çoğunluğu resim bağlantısı vererek yaptığım şeyleri artık öğrenerek yapacağım vidobu derslerinide aldım ama orada çok karışık anlatıyor nick pettit derslerini türkçeye çevirdim bak baka deniyorum kendime bir veritabanı hazırlıyorum hangi eleman ne işe ayarar nerde kullanılır unutmamak için sonra bunları r10.net yayınlayacağım