hocam hayırlı satışlar diliyorum.
Konunuza yazıyorum umarım sakıncası olmaz faydası olur. Benim de minimum 500-1k hiti olan oyun sitelerine ihtiyacım var reklam için. Müşterilerinizden adsense kullanmayan sitesine reklam almak isteyenlerin ulaşmasını sağlayabilrmisiniz? Konudaki arkadaşları da ekleyerek bilgilendirmek istedim.
Hayırlı satışlar..
oyunlar
oyun
oyun oyna
araba oyunları
şimdilik bu kelimler için fiyat alıyım lütfen
"bedava oyun" "1. sıra için fiyat alabilir miyim?
"oyunu oyna" kelimesi pm lütfen
oyun oyna ve oyunlar1 kelimesi için pm
Oyun
Araba oyunları
Fiyat alabilir miyim?
Kiz oyunlari kelimesi icin fiyat ve calisma yonteminizi alabilirmiyim ?
Merakımdan soruyorum eğer arkadaşın benim bilmediğim bir özelliği veya geçmişi varsa özür dilerim. Bir tane bile referans koymadan neye inanıp özel mesajla fiyat istiyorsunuz.
referranslarını alabilirmiyim
araba oyunları için pm alabilirmiyim
"oyunlar" için referans ver fiyat almak isterim. İyi çalışmalar.
oyun
oyunlar
kelimesi için fiyat ve referans lütfen.
şaka gibi bir konu yazılan yorumlar dahda şaka gibi
"oyun" , "oyunlar 1" bu kelimelerde hemde yok 1. sıra 2. sıra seneleri alır çalışma, ki 1. sayfaya getiren adam kendini getirir parayı koyacak yer bulamaz.
Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı bir konu değil.
Sizi silah zoruyla inandırmıyoz, zor kullanarak iş almıyoruz, yazdığınız yorumu gereksiz ve çirkin buluyorum. Belirttiğiniz kelimelerde bedava çalışmıyorum.
Ona bakarsanız siz bir şirkette işçi olarak çalışıyorsunuz şirketin işini yürütüyorsunuz sizin aldığınız maaş misal 2 binlira ama patron bu işten trilyonlar kazanıyor.

.
Oyun kelimesi için ilk sayfa süre-maliyet bilgisi alabilir miyim?
Referanslarla birlikte.
kral oyun oyna ve bedava oyun oyna kelimelerinde 1. sayfada olan sitem 5-6. sayfalara geriledi. Geri gelmesi için ücretiniz ne olacak+referanslarınız+ne kadar sürede işlem bitecek ve sonuç alabileceğiz.
R10 üzerinden iş verip sonuç alan arkadaş var ise sonucu buraya yazarsa inandırıcılık sorunu çözülmüş olur sanırım.
Bir kaç oyun sitem için fiyat isteyeceğim ama iş verip sonuç alan arkadaş var ise daha tatmin edici olacağına inanıyorum.
Hayırlı işler.
İmzanızdaki kelime barbie oyunları kelimesinde göremedim, SEO yapmayı unuttunuz galiba?