MTDesiqn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Bana Su Kafi Olan oldu yapıcak birsey yok ancak ben bilgisayarimda bir sikinti olmadigina eminim cünkü 3 Ayri Firmada ( Siz , Salay , Esirbilisim ) Olmak Üzere Toplamda 3 farklı reseller hizmetim mevcut ancak nedense sadece sizinki degisiyor neyse olan oldu. Benim istegim Sizden yeni sunucudaki reseller bilgilerimin verilmesi ve mümkünse sorunların ( Özellikle Mail ve Softaclous ) Çözüldüğünün Garantisi. Ve Siteniz Üzerinden Yaklaşık birkaç ay önceki konusmamizdada istedigim şifre sifirlama paneli-ki bu ikimiz acisindan iyi olucaktir ne ben sizi her sifre degistiginde yorucam nede siz beni dedigim gibi olan olmus bize bunu saygi ve anlayışla karşılamak düşer.
Merhaba Turgut bey,
Anlayışınız için teşekkürlerimi sunarım. Ben bu 2 problem olan "Mail Problemi" ve "Softaculous Problemi" 'ni garanti olarak maksimum 7 gün içerisinde çözüme kavuşturacağımı bildiriyorum. Şu anda tarafınıza reseller hesabınızın şifresi mail olarak iletilmiştir. Cuma günüde en geç 19:00 'da tarafınız ile telefonla iletişime geçilecektir.

Saygılar - Hoxting