MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucuyu taşıdıktan sonrasında elde edilen bazı yedekler ile tekrar insan müdahili ile WHM üstünden tek tek silinen sitelerin bazılarını kurtarabileceğimizi söyledim ve sizde fantastik***.com 'u alırsak kafi olacağını bize bildirdiniz. Bizde 10K yedek içinde sizin siteye ait yedeğe eriştik lakin yedek sitenin create tarihine ait olduğu için çöpten ibarettir. (Yani boştur.) Ve listedeki bir çok sitenin yedeği maalesef mevcut değildir. Durumu hoş karşılayacağınızı zannetmiyorum. -ki eminim karşılamayacaksınız ben sizin ile orta yolu bulup bu konuyu tatlıya bağlamak istiyorum. Dediğim gibi şikayet konularını şahsi algıladığım için haram helal olaylarında da takıntım olduğu için ciddi anlamda ne isterseniz ne söylerseniz size hak vereceğim ve olayı tatlıya bağlayabilmek adına istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğim. 22 Temmuz 2013 de 2 yıllık ödeme gerçekleştirmişsiniz ve bunun 1 yılı kullanılmış şekilde. Kalan 1 yılında bir kaç ayı bitmiş durumdadır. Siz şuanda nasıl hareket etmek istiyor, nasıl olayı tatlıya bağlayabileceğimizi düşünüyorsanız lütfen çekinmeden açık bir ifade ile bize koşul ve şartlarınızı belirtin bizde ona göre hareket edelim.

Saygılar. - Hoxting
Hocam Bana Su Kafi Olan oldu yapıcak birsey yok ancak ben bilgisayarimda bir sikinti olmadigina eminim cünkü 3 Ayri Firmada ( Siz , Salay , Esirbilisim ) Olmak Üzere Toplamda 3 farklı reseller hizmetim mevcut ancak nedense sadece sizinki degisiyor neyse olan oldu. Benim istegim Sizden yeni sunucudaki reseller bilgilerimin verilmesi ve mümkünse sorunların ( Özellikle Mail ve Softaclous ) Çözüldüğünün Garantisi. Ve Siteniz Üzerinden Yaklaşık birkaç ay önceki konusmamizdada istedigim şifre sifirlama paneli-ki bu ikimiz acisindan iyi olucaktir ne ben sizi her sifre degistiginde yorucam nede siz beni dedigim gibi olan olmus bize bunu saygi ve anlayışla karşılamak düşer.