Yorumlar daha çok amatör bakış açısı ile yapılmış, güzel değil yada şöyle olabilirdi. Ne yapılırsa yapılsın zevkler tartışılmaz mantığı ile bakarsak güzel bulmayanlar olacaktır. Zaten r10 logosu revize edildiğinde de beğenen fazla olmamıştı. Ben olaya şöyle bakıyorum ne kadar güzel olursa olsun akılda kalıcılığı benim için olmayacaktı, çünkü şuana kadar hiç bir logoyu hatırlamıyorum, beynim logoları es geçiyor. Ancak bu logoyu unutmayacağımı belirteyim, ben bile bu logoyu beynime kazıdıysam beğenilmese de kolay kolay unutulacak bir logo olmadığını söyleyebilirim.
Aslında bu noktada güzel olmasından ziyade akılda kalıcılık ve dikkati çekiş bakamından çalışma yapılmış olabilir ve bundan dolayı bana göre başarılı olmuş. Hani şu çağımızın enteresan resimleri var, bakarsınız ama ilk anda hiçbir şey anlaşılmaz, resmin bir biçimi yoktur nesnel olarak lakin bakış açınıza göre içinizdeki duyguları açığa çıkartır. İşte bu logo bunu başarıyor. Logoya biraz uzaktan yani küçük olarak baktığımda daha güzel görünüyor, dijital bir yapıyı anımsatıyor bana. İlk baktığımda pek anlam veremesem de bir şans daha verdim ve gerçekten iyi olmuş.
http://www.underconsideration.com/br...by_saffron.php