Merhaba,
Teşekkür ederim. Transfer işlemini başlatıyorum. Bilgileri pm ile gönderiyorum.
Teşekkür ederim

transfer işlemini başlattım.
Teşekkürler başlattım işlemi
bende kazanmışım emeği geçenlere çok teşekkürler
emeği geçenlere çok teşekkürler
Ben de pr3 kazanmışım Teşekkürler
Ben de domain kazanmışım. Şimdi işlemleri yapacağım.
@CacTuS; çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar herkese
banada çıkmış bir tane çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı ugurlu olsun eviniz. Birazdan mail adresini yolluyacagım.
Çok tesekkürler bende pr3 kazanmışım.Emeği geçen herkese teşekkürler...
Hem ilginç, hem de komik olan durum, foruma girmeden önce acaba bir video sitesi filan kursam nasıl olur diye 1-2 domain baktım.. sonra dedim dur sonra bakarım, foruma giriş yaptım. bir de baktım arkadaş bilgilendirme mail'i atmış.. pr 3 domain kazandınız diye

domain'e baktım ula dedim Allah gönlüme göre verdi

Allah seninde gönlüne göre versin kardeşim

Sana ve Yeniçeri arkadaşımıza teşekkür ederim. Kazanan arkadaşlara da domain'ler hayırlı olsun
Çok teşekkürler. Pr4 çıkmış

kazananlara hayırlı olsun.
teşekkürler pr5 çıkmış transfer işlemini başlattım.
Ben teşekkür ederim, domainler hesabınızda. Hayırlı olsun.
pr4 kazanmışım , emeği geçenlere teşekkürler. Akşam transfer işlemini başlatacağım. İyi günler
İsteği yapıp mail adresi bildirirseniz istek geldiğinde onaylayayım hocam.
Bana çıkmadı ama yinede teşekkür etmek istedim. Düşünce güzeldi sonuçta .)

Nasip kısmet ben teşekkür ederim.
Bende katılmıştım fakat ismimi göremedim sıra da
https://www.r10.net/domain-genel/1339...kilisi-10.html
şurada katılıyordum demiştim. Büyük ihtimal bayramda açılan üyelikler silince beni de yazmadınız.

Neyse Hayırlısı Olsun. Kazananlar güle güle kullanması dileğiyle. Hayırlı Olsun. Böyle bir çekiliş yaptığınız için kendi adıma Teşekkür Ederim!
Hocam üyelikleri silinenleri çıkarttım çekilişten. Onlara çıksaydı da ulaşamayacaktım sonuçta. 2 arkadaş teşekkür ederek domaini almak istemedi. PR2 Fethiyeyuruyus.com için istek yapıp mail adresinizi pm ile bildirirseniz onu hediye etmek isterim size.
Gece yanılmıyorsam 3-3.5 gibi çekilişi yaptık Orhan'la birlikte. Daha doğrusu ben yaptım, çıkan rakamları ona söyledim . Listeye hiç bakmadım çekilişi yaparken. Bu yüzden içim çok rahat bir şekilde gerçekleştirdim. Kazananlara hayırlı olsun.
@CacTuS; , birkez daha forum adına teşekkür ederim kardeşim.
Estf. ben teşekkür ederim abi

Bende aynı şekilde yemin ediyorum ki bakmadım. Senin söylediğin numaralara bakarak işlemler yaptım benimde aynı şekilde gönlüm rahat çok şükür bir tek hile yok çekilişte
Arkadaşlar 30 domain transferini tamamladık. Ayrıca 5 arkadaş istek yapmış fakat bana mail adreslerini bildirmemiş. Bu istekleri herkes yapabileceğinden dolayı istek yapılan mail adresi bildirilmeden onaylayamıyorum. Ayrıca 4 5 arkadaş yeni istek yaptılar bu gece onlarda tamamlayacak. Birkaç gün içinde domain almak istemeyenlerin domainlerini de çekiliş yapıp dağıtacağım nasipse. Katılım için hepinize teşekkürler. Artık NS açılırsa yine buna benzer bir çekiliş yapabilirim