Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sağolun hocam önerileriniz ve uzunca açıkladığınız için dedikleriniz çok fazla var belden aşağısında sadece boya vardır. 2 3 parça lokal boya vardır falan filan gibi 30.000 yazıp 26.000'e düşen bile oldu ilana yazmış sapa sağlam kazasız diye bir aradık dökülmeye başladı bayağı dikkat etmek gerek anlaşılan yazık günah 30.000 35.000 falan vericez en az yine kazık yemeyelim en iyisi ben bu işten iyi anlayan bir kaç tanıdık bulmaya çalışayım

peki ücretlerin 1 2 aya düşme olayları doğrumudur hocam acaba piyasa olarak kışa girildiği için falan ?

Hazirandan beri araba bakıyorum , yazın araba alınmaz sözü çok doğru ben buna inandım hocam, seat ibiza 1.4 ref. modeli 30 bin km de 2011 model 32 bin tl den sahibinden e koydu aldım favoriye sırf takip etmek için geçen hafta ilan çekilmiş en son 27.750 idi pazarlıkla 27 bin tlye biri aldı ama bence yine de kazık bir fiyata aldı , 3 yıl kullanılmış 30.000 km de araç kazası vs. olmayabilir ama Türkiye'de yaşıyoruz kaç kişi garajda tutuyor araçı yağmur çamur görüyor o araçlar ve 33.700 tl olan sıfır fiyatından 6.700 tl düşüyor, Sanırım bu gidişle ya kışa alabileceğim aracı ya da canıma tak edicek 0 istemediğim bir araç alacağım