Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sağolun hocam önerileriniz ve uzunca açıkladığınız için dedikleriniz çok fazla var belden aşağısında sadece boya vardır. 2 3 parça lokal boya vardır falan filan gibi 30.000 yazıp 26.000'e düşen bile oldu ilana yazmış sapa sağlam kazasız diye bir aradık dökülmeye başladı bayağı dikkat etmek gerek anlaşılan yazık günah 30.000 35.000 falan vericez en az yine kazık yemeyelim en iyisi ben bu işten iyi anlayan bir kaç tanıdık bulmaya çalışayım

peki ücretlerin 1 2 aya düşme olayları doğrumudur hocam acaba piyasa olarak kışa girildiği için falan ?
Şuan bir düşüş var evet. Sanırım kar düşünce araçlar hak ettikleri fiyatı bulacaklar. Atıyorum biri Opel araç koyuyor, 15 bin yazıyor. Bunu gören Peugeot sahibi bu araç bu kadar ediyorsa benimki 17 bin eder diyor. Son 30-35 gündür araç fiyatlarını takip ediyorum. Bize de lazım bir araç. Son 2-3 gündür biraz da olsa düşüş var. 1-2 ay da sizin bütçenize uygun bir şey çıkar mı bilemem ama acelesi yoksa en az 14-15 gün daha bekleyin derim.

Kış sezonu araçların fiyatları normale döner, dönecektir. Ha arada bazı kamalaklar çıkar, herhangi bir ihtiyacı olmamasına rağmen aracın piyasasınından 3-4 bin yukarı koyup ilan açar. O da havadan para kapabilmek için.