ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kalın olarak işaretlediğim olayı 2 gündür yapıyorum sanırım biraz yararı oldu. Gece 3-4 gibi yatıyorum dün 8 saate kurdum bugun 7 saate kurdum kalkıyorum alarm çalınca ancak 1-2 saatte salonda uyuyorum eskisine göre iyi yanlız eskiden 10 saat ve üzeri uyuduğumu biliyorum şimdi 8-9 saat uyuyorum bunu alışkanlık haline getirebilirsem süper olucak kendimide kuruyorum alarm çaldığında uyan diyorum ona göre yatıyorum normalde davul çalsan uyanmam alarm sesine uyanıyorum 2 gündür demekki herşey kafada bitiyormuş çay olayında ise aşırı çay seviyorum günde 1-2 demlik çay içerim onu kısmam gerekiyor ama nasıl bakalım onuda halledebilirsem düzene girebilirim
Evet hocam bunu düzenli bir şekilde biraz uygula gerçekten hertürlü hayatına faydası olacak çok uyumak iyi birşey değil.İlk bir kaç gün
zorlanırsın ancak bir süre sonra bünye alışacak işte ozaman günlerin filan daha verimli geçecek bir süre sonra biraz daha erken yatmaya
başlayacaksın ama bu erken yatma olayı 2-3 günde düzene binmiyor alışkanlık haline getirirsen hertürlü herşeyin düzene giriyor.
Gün içinde bol bol vücudunu yorabiliyorsan yor yani spor filan yap koş felan elinden gelen ne varsa yapgece rahat yatarsın.

1-2 Demlik çay içiyorum diyorsun inşallah şeker kullanmıyorsundur çünkü 1 kasık şeker atsan gün içinde 10 bardak çay desek 10 kaşık şeker yapar çok zararlı olur bu senin için kilo konusunda.