corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden televizyon açık konuşmanın bol olduğu kanalları açıp gözlerim kapalı dinleme pozisyonunda uyuyordum sonra tekniği değiştirdim.
İngilizce sesli hikayeler dinliyorum müthiş uykumu getiriyor takıyorum kulaklığı max yarım saatte uyumuş oluyorum bu arada ingilizcemide
ilerletiyorum 1 taşla 2 kuş Uyumadan önce çalar saati 8 saat sonrasına kuruyorum daha fazla uyumuyorum çünkü yeterli bu.

He bu arada uyumadan 3 saat önce çay kahve tüketimini durdurun uyumanızı engelliyor olabilir.
kalın olarak işaretlediğim olayı 2 gündür yapıyorum sanırım biraz yararı oldu. Gece 3-4 gibi yatıyorum dün 8 saate kurdum bugun 7 saate kurdum kalkıyorum alarm çalınca ancak 1-2 saatte salonda uyuyorum eskisine göre iyi yanlız eskiden 10 saat ve üzeri uyuduğumu biliyorum şimdi 8-9 saat uyuyorum bunu alışkanlık haline getirebilirsem süper olucak kendimide kuruyorum alarm çaldığında uyan diyorum ona göre yatıyorum normalde davul çalsan uyanmam alarm sesine uyanıyorum 2 gündür demekki herşey kafada bitiyormuş çay olayında ise aşırı çay seviyorum günde 1-2 demlik çay içerim onu kısmam gerekiyor ama nasıl bakalım onuda halledebilirsem düzene girebilirim