Merak ettiğim bir konu var, Bitcoin fiyatından daha çok bu teknolojiyi kullanarak para göndermeyi hiç denedin mi ya da denemeyi düşünüyor musun? bitpay gibi sistemleri kullanarak gönderme sırasında oluşan kur farkındandan etkilenmiyorsun bunuda ayrıca belirtmek istiyorum.
Hiç denemedim. Ama ilk okuduğumdan beri burası dahil her yerde şunu ifade ediyorum: bitcoin silinir ama bu, ödeme sistemleri için önemli bir gelişim aşamasıdır.
Sen bilgisayar mühendisisin ben de ekonomistim. Merak etme ben de farkındayım bir gelişim evresi olarak bitcoinin öneminin.
Bitcoin battı diyenlere harbi gülüyorum ya.
Bitcoin gibi bir ödeme aracını 3-5 grafiğe bağlayarak battığını kimse söyleyemez.Bitcoin fiyatından memnun değilseniz elinizdeki bitcoini, altcoin sha tabanlı coinlere dalgalanmalara göre çevirirseniz zaten 2 katını almış oluyorsunuz.
Böle bir durumda grafiğin bir çözümü olabilirmi ? tabiki hayır.
Ayriyetten Bitcoin günü 343 $ dan açıp en çok 352 $ ı gördü.Şuanda ortalama fiyatı 340 $
Ben de senin gibilere gülüyorum. "Para"nın tanımını bilmeden ahkam kesiyorsunuz.