PrivateTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman diyim 1kere tamam derseniz sürekli bi dert açarlar başınıza, hakkınızı arayın.
HappyDerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba kiralayıp , sonra arabayı vurmuşsun diyen Mafyaların yaptığı türden bir iş olabilir.Dikkatli olmanızda fayda var
İş trafiklik boyutu çoktan aştı öküz oğlu öküz gelmiş ahkam kesiyo yanıma bırakmayacakmış ******** ben de sana papuç mu bırakacağım. Neymiş sen arkanı kollaymış it oğlu it

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:59:53 -->-> Daha önceki mesaj 12:42:59 --

secretgate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam adam olayı görmüş mü? Başka tanık yok mu? Siz çıkarken manevra yapıp çıktıysanız gercekten dokunmus ve farketmemis de olabilirsiniz. Ama carpmaniz imkansiz yillardir kullaniyorum usta soforum diyorsaniz adam sizden bildigin harac kesiyor polise basvurun. Sizin boya aracin boyasiyla karismistir renkten analiz yapilmadan anlasilmaz. Eger ihtimal varsa 100 200 verin biseyler olay buyumeden kapansin. Ama ilerde cani sikilan da sizden para ister duruma da gelmesin. Olayin nasil oldugu onemli.
Mesajınızı tam olarak yeni okudum. Olayı gören kimse yok benim yapmadığımı o ada biliyor trafikte gördü ama adam bunu yanına bırakmam arkanı kolla vs gibi laflar etti birbirimize girdik. Olayda bizim bir suçumuz yok. Hatta suçumuz olmadığı halde adamla tatlı dille konuştuk adama benimde onun da arabay benim çarpmadığımı söyledim yapmadığım halde zararını karşılayacağım komşuyuz burda dedim fakat bu ******** bağıra çağıra tehtit etti benim kayış koptu ondan sonra olay artık araba meselesinden çıktı onun rahat durmayacağını da biliyorum önceden terör olaylarına vs karışmış. Kafam iyice durdu ne yapacağımı şaşırdım