meher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bidding list --- > Won sekmesinden tam olarak ne zaman hesabınıza geçeceğini öğrenebilirsiniz.

domain ready on diye yazar

İhale türüne göre satın alınan alanadlarının hesaba kesin geçeceğine göre bir garanti yoktur. Aksi durumda ücret iadesi yapılır.
Aynen dediğiniz gibiymiş hocam gözümden kaçmış

Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Panele yansımamasının sebebi godaddyden kaynaklanan bir aksaklıktan dolayı değil

Sıfır domain reglediğinizde hemen panele yansır. İhaleden aldığınızda ise bir süresi vardır.

http://prntscr.com/4tnpra

Gördüğünüz gibi panele düşüş tarihleri mevcuttur. Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak kullanıyorum.
Evet hocam durum için tarih belirtmişler cevaplarınız için teşekkür ederim.

rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam amacım yabancı firmaları çokta gözümüzde büyütmemek adamlar marka yapmışlar sonuçta önce türk firmasına bakarım varsa fiyatta aynıysa neden 10 dolarım yurt dışına gitsin

Siz bu ülkede dövizin olmadığı zamanları bilmezsiniz 10 dolar deyipte geçmeyin herkez yurt dışından alsa bu ülkenin firmaları nasıl yaşayacak godady zaten paraya doymuş bir firma ha natro olmaz r10.net bilmem kimin sitesinden alırsın sonuçta o kişiye gider adamın çalışmaya hevesi olur

geçende alan adı aldım hemen aradım adamlar beni yarım saat sonra aradılar ben şimdi godady nasıl aricam dil yok bir ikincisi amerikayı aramak biraz saçma olmazmı bu godady türkiyeye vergi ödemiyor ama adamları el üstünde tutuyoruz
Merhaba hocam yanlış anlaşıldım herhalde bende normalde alan adı satın alırken Türk firmalarını tercih ediyorum ancak konuda sorduğum domaini açık artırma ile godaddy üzerinden aldım. Arkadaşlar sağolsunlar gerekli cevapları vermişler ilgilenen herkese teşekkür ederim.