hdizle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim işimi görmesi için wp bilgilerimizi programa kaydettikden sonraki aşamayı söylüyeyim;

Yeni bir konu açılması ve klasordekilerin tek / seçimli veya toplu halde wp e yüklenmesi ve yayınlanmasını sağlanması hocam.
Taslak olarakda kaydetmesi tabiki extra bir avantaj saglar.

Bu özelligi istememin tek yanıda tek bir alanda domainle çalışıp hit saglatıp adsense ile gelir saglamak diger arkadaşların netür iş yapacagını bilemedigimden onlarda fikirlerini paylasırsa burada ortak istekler projenizi geliştirir düşüncesindeyim.

Ayrıca bir yazilim yapıp projenizi açık kaynak kod gibi burada geliştirmek için müşterilerinize danışmanız ve hızla yapabilmek için uğraşmanız harika birşey gönülden tebrik ediyorum.

Hocam verdiğiniz sağlıklı bilgiler için teşekkür ediyorum. WP konusu aslında geniş bir konu. Diğer arkadaşlarında talepleri üzerine, sizin taleplerinizi de ekliyorum. WP konusunda şuan baya bir bilgi birikimi ve istek oldu elimde. Çıkacak olan yeni versiyon umarım tüm arkadaşlarımızın isteklerine yanıt verebilir. Yakında buradan yine bilgilendirme yapacağım.

İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.