Sizin illaki başkasıyla yada başkasının sizinle sıkıntısı olması gerekliliği gibi bir şart kural kaide yok. Eğer olurda burada birisi dolandırılırsa ne olacak? O zaman sıkıntısı olan kişinin yada kişilerin sıkıntısını kim giderecek?
Ayrıca; baltalama değil kanıtlar ortada, buyrun açıklayın o zaman. Diğer üyeliğiniz sınırsız yasaklanmış ve siz aynı iletişim adresi ile satış yapıyorsunuz. Hem yurtdışından iphone getirteceksiniz ve 4 yıl kvk garantisinde olacak? Kaç yıldır teknoloji ile iç içeyim + 2 tane cep telefonu mağazam var ama bu yurtdışından gelipte +4 yıl KVK garantisi altında olan hiçbir cihazı görmedim.
Yurtdışından gelen bir cihazın uluslararası 1 yıl garantisi olur, oda çoğu firmanın anlaşma ve satış politikası gereği Türkiye içinde geçerli değildir. Yurtdışından bir tane samsung getirtin sonrasında da samsung bayisine gönderin bakın size ne diyecekler.
Biri dolandırılırsa buyrun adresim zümrütevler Mahallesi Tülin caddesi kalay sokak huzur Apartmanı daire 13 Maltepe/İstanbul
Garanti konusuna gelelim bana öyle dendi bende denileni yazdım kendisine aldığında fotoğrafları atıcam ben kimseyi dolandırmadım 366 TL param o herifte kaldı üstüne telefon falan göndermedi ha bu arada o gün bugündür hala konuya fotoğraf ekleyecek telefonların eğer birini dolandırmışsam buyursun gelsin kapıma polislerle birlikte ALLAH yukarıda vesselam