Buradan bana davet atan @By_vezir Abime teşekkür ederim. Tekrardan forum katıldım.

FierOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak liseli kardeşim, adam aklıllı doğru dürüst ticaretini yap saçma sapan dolandırıcılık işlerine girme, forum kurallarını iyi oku gel sonra canımızı ye. Ekmek yiyeceğin yere saygın olsun her zaman bu sadece r10 için değil heryer için geçerli. Hoşgelmişsin.
Öncellikle Hoş bulduk. 2 Yıldır birden çok forumlara üyeliğim bulunmakta. Biri çıkıp gelsin şurada hakkım yenildi diye hakkını helal etmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya razıyım. Yeter ki hak geçmesin o kadar. Misal Facebook beğeni çekimi yaparsam 2k beğeni çekimi 2 TL diyelim. Ben o arkadaşa 2.200 beğeni yollarım 2 TL alırım ondan bana hak geçeceğine benden ona geçsin daha iyi. Hem ruhen hem de vicdanen rahat olurum.

Önerin için teşekkürler.

Haktan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık oldu arkadaşa. Aranfobia üyelikleri silince arkadaşınki de silindi. Davet etsek mi beyler sizce?
MeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadas iyiye benziyo ya davet edelim mi?
Teşekkürler.

bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
davetiyeliği isteyen değil hak eden alır, senelerdir bu böyle gider...
benikaydet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
what a story be
corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/forumda/1340439-b...silinmesi.html

Kendisiyle iletişime geçin güvenirseniz davet gönderebilirsiniz iyi birine benziyor ama işte tam bilinmiyor.
Sorumluluk sizde.
Ben zamanında üye olurken isteyip almıştım. Sonra sitedeki hal ve hareketlerimden dolayı haketmişim ki bugüne kadar ban yemedim.İkisi ayrı şey.
Her türlü görüşlerinize saygı gösteriyorum. Karşıdaki insanın iyi mi kötü mü olduğunuzu bilemezsiniz. Ama ben bunu size kanıtlayacağım.

FierOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bununda dışı güzel;

Ama içide böyle;

Ortalık kendini tilki sananlar kaynıyo, ne malum film çevirmediği ?
Ama yine de yanılgıya düşürmek istemem herkesin kendi özgür iradesi

Söz konusu r10 davetiyesi oldumu en yakın arkadaşıma bile;
Verdiğiniz örnek çok doğru. Karşındaki kim olursa olsun nasıl biri olacağını bilemezseniz. Ama ben size kendimi kanıtlayacağım.

bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende isteyerek aldım, ne bileyim böyle davetiyesiz üyelik alan, biz uğraşarak aldık, bu gelenler ise uğraşmadan almaları garibime gidiyor.

Asıl davetiyeleri hakedenler ya içeri girememişse ne olacak? Bunun neresinde hak hukuk o zaman?
İşte bunu Allah' tan başka kimse bilemez. Hayırlısı diyelim.

Önyargılı davranrsak o adamlar hiç burada olamıcak gibi hocam :S Arkadaşa davetiye yollamaktan da vazgeçtim. Kendini geliştirsin. Şimdi buradaki ticareti görüp kendini geliştirmez felan. Daha kötüsü olur onun için
Teşekkür ederim. Hiç bir şey kendimi geliştirmeye engel olamaz. Bura da biz de ticaret yapacağız. Yeri geldiğin de bilgi paylaşacağız yeri geldiğin de ise ticaretimizi de yapacağız.

NOT: Eğer birinizin üzerin hakkım geçmişse ve geçerse beni bilgilendirebilirsiniz. PM atın senin şu konuda bana hakkın geçti diye ne yapmam gerekirse yaparım yeter ki sizden geçmesin de bizden geçsin. Biz den geçenler de Helal Olsun.

Hayırlı Günler. Allah' a Emanet