muzafferbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buraya teklif yapan dostlar
kişi sizden gün de 4 haneli bir rakam yazmız örnek günlük 5000 mail atabilirim diyor siz paylaşımlı web hosting de buna nasıl izin verebiliyorsunuz
ip adresiniz direk kara listeye alınır vede diğer tüm müşterilerimiz mağdur olur

bu tarz bir işlem yapacaksanız mail hosting alnanız da yarar var bu sekil de konuyu düzenleyin dilerseniz

durancan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer arkadaşlara incelemeleri bittikten sonra dönüş yapacağım fakat sizlere direkt cevap vermek istedim.

Hocam web sitelerimden birisi zaten imzamdan da görüceğiniz üzre upload & download sitesi. Ayrıca yapıcağınız kampanya ile değil destek ile ilgileniyorum ben. Siz kampanyalılarda ücret iadesi yoktur dedikten sonra sizden alışveriş yapmam biraz saçma olucaktır. Kampanyasız ve bir sorun çıkarsa geri ödemeli bir paketiniz varsa konuya tekrardan beklerim ücret sıkıntımız yok.

Hocam çoğu arkadaş kopyala yapıştır yapıyor diğer konularda yazdıklarını bende farkındayım Çoğu konuyu okumuyor bile. Ben mail hosting ile normal linux hosting arasındaki farkları bilmiyorum açıkcası. Biraz araştırırım sağolun.
Önerdiğim paketlerde saatlik 100 gönderim limitimiz mevcut(illegal şekilde kullanılmadıkça) yani gün içinde 1XXX'li rakamlara çıkılabilir fakat sağlıklı çalışması konusunda kimse paylaşımlı hosting hesabında garanti veremez.
1XXX bile fazla bir rakam muzafferbilişim'in dediği gibi +2K +3K gönderiminiz varsa ve size normal hosting teklifi verildiyse tercih etmemenizi öneririm.

Birde imzanızdaki sitenin barınacağını bilmiyordum,çok nadir firma ftp'sinde bu tip depolamaya izin verir.

Size önerim full managed bir sanal sunucu almanız cpanel ile uygun fiyatlı sağlayan arkadaşlar var,IP temiz olursa e-posta gönderim sorunu yaşamazsınız dosyalarınızıda özgürce barındırırsınız.

İyi çalışmalar.

https://www.axerhosting.com