Siz hala olayı anlayamamışsınız.

Yukarıdaki yazımda da yazdım, yine yazıyorum.

Hak din yalnız İslam’dır. [Al-i İmran 19]
İman edip, salih amel işleyenler Cennete girer. [Kehf 107]
İmansızların yaptıkları faydalı işler, fırtınalı bir günde rüzgârın savurduğu kül gibidir. Ahirette o işlerin hiçbir faydası olmaz. [İbrahim 18]
Kâfir olarak ölenlerin yaptıkları işler, dünyada da, ahirette de boşa gider, Cehennemde devamlı kalırlar. [Bekara 217]
O kişiler ki, Yahudi olmuşlardır. Bir de o sabiler ile Hıristiyanlar; işte her kim Allah’a ve o son resulüne inanır ayrıca Salih bir amel de işlerse, artık onlar üzerine hiçbir kork yoktur ve ancak onlar mahzun olmayacaklardır.” [Maide 69]
Kim İslam’dan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de hüsrana uğrayanlardandır.” [Al-i İmran 85]

“Muhammed’in canı, (kudret) elinde olan Zât’a yemin olsun ki; bu ümmetten Yahudi veya Hıristiyan herhangi bir kimse beni duyar da, sonra benimle gönderilen dine inanmadan ölürse, mutlaka cehennem ashâbından olur!” (Müslim, İman: 70, no:153)”

Kur'anda geçen birşeyi inkâr mı ediyorsunuz? Sahih hadis var inkâr mı ediyorsunuz? Hristiyan İman etmediği sürece CENNETE giremez deniliyor. Bunları inkâr mı ediyorsunuz?
Programmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Öncelikle dikkatli okumanızı rica ederim.
Ben Hristiyen olanda Müslüman olanda aynı dine inanıyor demedim. Amaç niyet önemli, siz bir insanı Hristiyan bu kesin cehennemlik diye yargılayamazsınız.

Dünyanın öbür ucunda puta vb. farklı binlerce şeye tapan, belki de dış dünya ile bağlantısı olmayan Afrika kabilelerini düşünün onları bunlar müslüman değiller dış dünyayı keşfetseydi, müslümanlığı keşfetseydi kesin cehennemlik diye yargılaymazsınız.