Diğer arkadaşlara incelemeleri bittikten sonra dönüş yapacağım fakat sizlere direkt cevap vermek istedim.

BaskentMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhabalar,

Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diler, kurban bayramınızı kutlarız.

Limitlendirilmemiş Linux Hosting paketlerimizde İndirim Yaptık! 2 Adet Lokasyon Seçeneği ile! Türkiye ve İngiltere. Yıllık 130 TL ödeyerek profesyonel hizmet alabilirsiniz.
Sipariş sırasında Lokasyon seçmeyi unutmayınız!

Limitlendirilmemiş Disk
Limitlendirilmemiş Trafik
Limitlendirilmemiş Alt Özellikler
cPanel
Php,MySQL,Html Desteği
% 99,9 Uptime
Ücretsiz taşıma hizmeti
İngiltere & Türkiye Lokasyon

LiteSpeed ile Güçlü bir Alt Yapı
Haftalık / Aylık Otomatik Sistem Yedeklemesi
clamAV ile Virüs Kontrol paneli
Softaculous ile yüzlerce script tek tık kurulum imkanı
Attracta Seo Tools ile SEO işlemleri
%45 CPU İzni
PHP 5.x Versiyonu, MySQL 5.x Versiyonu, Zend Optimizer, IonCube-PHP Loader

*Sunucularımızı dosya deposu olarak kullanmak yasaktır. FTP server'da sadece web site dosyaları barınabilir.
*Web hosting hizmetlerimiz sadece site barındırma amacıyla kullanılabilir, upload/download gibi işlemler yapılması yasaktır.
*Firmamızdan hizmet almış olan her müşterimiz hizmet sözleşmemizi okumuş ve onaylamış olarak kabul edilir.
*Sunucularımız optimizasyon firmaları tarafından optimize edilmiştir. Tüm ayarlar ve modüller stabildir,hiç bir şekilde ayarlarda değişiklik yapılmaz. Bu tarz istekler sonucu iade talebinde bulunulamaz.
*Kampanyalı alınan ürünlerde ücret iadesi yoktur.

Ziraat Bankası, PayPal

YS No: 3078

Yetkili: Nurullah ERDOĞAN
Adres: 1170.SOK. NO:4/49 ÖZÇELİK İŞ MERKEZİ OSTİM-YENİMAHELLE ANKARA
GSM: 0.507 728 95 16
Belge Numarası: YS - 3078
Web: http://www.baskentmedya.net
Mail: info@baskentmedya.net
Hocam web sitelerimden birisi zaten imzamdan da görüceğiniz üzre upload & download sitesi. Ayrıca yapıcağınız kampanya ile değil destek ile ilgileniyorum ben. Siz kampanyalılarda ücret iadesi yoktur dedikten sonra sizden alışveriş yapmam biraz saçma olucaktır. Kampanyasız ve bir sorun çıkarsa geri ödemeli bir paketiniz varsa konuya tekrardan beklerim ücret sıkıntımız yok.

muzafferbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buraya teklif yapan dostlar
kişi sizden gün de 4 haneli bir rakam yazmız örnek günlük 5000 mail atabilirim diyor siz paylaşımlı web hosting de buna nasıl izin verebiliyorsunuz
ip adresiniz direk kara listeye alınır vede diğer tüm müşterilerimiz mağdur olur

bu tarz bir işlem yapacaksanız mail hosting alnanız da yarar var bu sekil de konuyu düzenleyin dilerseniz
Hocam çoğu arkadaş kopyala yapıştır yapıyor diğer konularda yazdıklarını bende farkındayım Çoğu konuyu okumuyor bile. Ben mail hosting ile normal linux hosting arasındaki farkları bilmiyorum açıkcası. Biraz araştırırım sağolun.