Lütfen polemik gibi algılanmasın sadece uzun zamandır bu tür konuları görmekten sıkıldım.
Kişisel fikrimi paylaşmak istedim.
Yok Tanrı, Yok Allah tartışması var gene?
Benim Allah dediğime, Hristiyan God, Diyor Tanrı diyor sonuçta aynı şeye inanılıyor.
Başka bi ülkede doğsaydım Müslüman olma ihtimalim çok düşüktü ki Allah ' a inandıktan sonra nasıl ibadet ettiğimi ancak Allah yargılardı zaten ne siz ne de başkası.
Bırakın arkadaşlar bu işleri;
Lütfen kimse alınmasın ama Kurban kesiliyor, dağıtımı yapılıyor öyle fakire falan değil mahallendeki yakınına eşine dostuna koluya komşuya. 25 yaşımdayım ve ben daha doğru dürüst gerçekten ihtiyacı olana dağıtıldığını görmedim.
Emin olun ki bunların çoğunun da evine et giriyor (gördüklerim yıllarca böyle oldu)
Kimse gidip kestiği kurbanı Türkiye' nin, İstanbul ' un en ücra köşesindeki ihtiyacı olana ulaştırmayla uğraşmıyor.
Dediğim gibi durumu iyi olan kesiyor, %90 ihtimalle de yakınlarına ve durumu iyi olanlara dağıtıyor bunu zaten..
Kurban Bayramına karşı değilim, bizim kültürümüz güzel bir kültür fakat insanlarımız kurban kesme konusunda halen cahiller maalesef ki.
Keşke Kurban Bayramı gibi resmi olan bir "Doğayı Sev" bayramı gibi birşey olsa.
Biz insanların nefes almasında (evet o ağaçlar sayesinde temiz nefes alıyoruz..) büyük bir yeri olan doğamızı da bayram ettirsek..