Ben kararın mantıklı olduğunu düşünenlerdenim, herkes dolandırıldık, dolandırılıyoruz mantığıyla bakmış konuya.

Yıllardır şu forumdayım, tabii yorum yapanlar arasında benden çok çok daha önce üye olmuş arkadaşlarımda var lakin!

Forumun kurallarını adam akıllı okuyup, ticaretlerini disiplinli olarak yapan kimsenin dolandırılacağına ihtimal vermemekteyim.

Ayrıca şahsi kanaatimi de eklemeden yapamayacağım; forumun istikrarlı üyelerine ve yaptıkları yorumlara bakıyorum ne kadar kapalı zihniyetlere sahipmişsiniz. Gerçekten üzdü bu beni, biz genç bir nesiliz. İnternet ülkemizde çok çok genç bir nesil. Tabii ki genç arkadaşlarımıza fırsatlar vermeliyiz ve hepimizden daha tecrübeli olup foruma üye olmamış büyüklerimizin bilgilerinden istifade etmeliyiz.

Forumun yeni üyeliklere açılmasına karşı çıkan arkadaşların, hepbana hepbana zihniyetiyle yaklaştığı düşüncesindeyim.

Acizane öngörüm ve arzum, aramıza yeni katılan kardeşlerimize destek olmak büyüklerimizi ise doğru yönlendirip forumun kalitesine ve büyümesine destek sağlanma eğilimi kazandırılmasıdır.