humpyers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bir yabancı dizi sitem var. Her ay paraya kıyıyoruö. Uploadları kendim yapıyorum site adresi ekliyorum dizilere. Heran güncel çok fazla vakit harcıyorum, r10daki bir çok popüler seo paketlerini yaptırdım ama arama sonuçlarına yeni açılan siteler bile benim sitemin üzerinde çıkıyor. Alexası benim siteme göre çok daha fazla olan sitelerde sıralama benim sitenmin üzerinde. Ne yapmam nasıl yapmam gerekiyor anlamıyorum
Kendi kendine zarar veriyorsun seo paketleri siten için yarar değil zarar sağlar. Seo paketlerinde genelde spam çalışmalar olur 1 içerik defalarca link çıkışı olarak kullanılır. Seo paketlerinde ilerlemeyi görmeden birden link eklenir. Seo paketlerinde otomatik proğram yardımı ile çalışmalar yapılır.

Yani aklındaki seo paketlerini ilk başta sileceksin. Öncelikle geçmişte yaptığın çalışmaları silip yeni bir sayfa açacaksın bu sayfada tertemiz bir beyazlık göremezsin sitenin geçmişi düzelene kadar ama düzeldikten sonra kaliteli tanıtım yazısı ve sosyal medya çalışmaları ile başarı sağlayacağını söyleyebilirim.