durancan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lanet ettim en sonunda. 7/24 açık kalacak (Yok güncellemeydi, yok arızaydı beni uğraştırmayacak [gidin gece yapın kardeşim güncellemenizi]) SORUNSUZ HOSTİNG arıyorum

En sonki konuyu çoğunuz biliyorsunuz. Neyse lafı uzatmayalım aradığım özellikler:
SINIRSIZ Addon alan adı ekleme
SINIRSIZ Trafik
SINIRSIZ Disk
SINIRSIZ E-mail desteği ve günlük atıyorum xxxx e-maile kadar sorun olmaz diye garanti vericeğiniz..
SINIRSIZ Alt limitler
Yüksek hız ve daha fazlası.

Fiyat konusunda sıkıntımız yok. Fakat bu özelliklerin olması DAHADA ÖNEMLİSİ SİTELERİN SÜREKLİ ONLİNE KALMASI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İSTİYORUM!!

Bu özellikler çoğu firmada var siz sadece memnuniyet satıcaksınız yahu bu kadar zor olmaması lazım bu işin bu değiştirdiğim kaçıncı firma. Hiçbiride zerre kadar hak etmiyor parasını.
Yokmu şöyle biz 10 yıldır bu işteyiz herhangi bir müşterimizden negatif yorum duyamazsınız diyen birileri ?

Teklifler konu altından gelirse sevinirim. Özel mesajlara pek bakmıyorum.
Telefon numarası, yıllık fiyat eklemeyi unutmayın. (İlerde bir sıkıntı çıkmaması için görüşmeler tedbir amaçlı telefon ile kayıt altına alınarak yapılıcaktır.)

Bu sefer birkaç gün belki hafta değerlendirip, müşteri yorumlarına bakıp öyle şansımıza deniyeceğiz. İlk ucuz teklifi yapan değil, ilk sağlam teklifi yapan firma ile çalışmayı düşünüyorum.
Merhaba,buradaki Hosting - 4 paketini inceleyebilirsiniz,yada 10 TL fark ile aynı paketin CPU limiti daha yüksek halde bayi olanını buradan inceleyebilirsiniz.

Hosting - 4 : 55 TL/YIL
Bayi - 4 : 65 TL/YIL
7 gün ücret iade garantimiz vardır.

İsterseniz taşıyalım 3 gün ücretsiz test edin.

Fiyatlarımıza K.D.V. dahildir.

Telefon : 0 (850) 885 02 03 - Mesai saatleri içinde aktiftir,hemen iletişime geçmek isterseniz bununla ilgili özel mesaj yolluyorum.
https://www.axerhosting.com