Merhaba,
Hakkınızda biraz araştırma yaptım. 2012 yılında güzel satışlarınız olmuş ama sonrasında satışlar durmuş. Yakın bir dönemde metin2 için sunucu satışları yapmışsınız. Turkmmo sitesinde düşük ys belgesi kullandığınıza dair yorumlar gördüm. Daha sonrasında yine yani şuanda tekrar normal reseller ve hosting hizmetine girişmişsiniz. 2012 yılında yaptığınız satışlardaki hizmetler ne oldu? Turkmmo sitesindeki düşük ys belgesi kullanma olayı ve m2 sunucu satışı ve bu satışların bitimi ile ilgili bir açıklama yapmanız mümkün mü?
Sadece bilgi edinmek için soruyorum. Şuanda aklımdaki soru işaretleri bunlar.
Tabi ki,sormanız ve bunların cevaplanması önemli.
Amatörlük dönemimize geldi oyun sektörüne uygun olmadığımızı anladık Axerhosting'i web hosting anlamında büyütmek ve marka yapmak amacıyla çalıştığımız için artık sadece Web hosting hizmeti veriyoruz.
Yer sağlayıcı düşme olayı tamamen çocuklar tarafından söylenmiş bir olay belgeyi yarın taratıp konuya ekleyeceğim.
Buradan vergi levhasını sorgulayıp isim soyisimi ve bilgileri
burayla karşılaştırabilirsiniz.
2012 yılında verilen arada maliyeyle sorun yaşanması sebebiyle olmuştu şuan hiçbir sorun yoktur ve temenni ederimki okadar müşteriden 1 kişi dahi mağdur olmamıştır olsaydı zaten onlarca şikayet konumuz olurdu.
Buda 2012 yılındaki vds satış konumuz hiçbir zaman kötü hizmet vermedik vermeyiz,mağdur etmedik etmeyiz.
Hakkımızda yapılan yorumlar için çok teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
BARIŞ ÖZAY
https://www.axerhosting.com