2 ile 3 arasında ne fark var ben göremedim(arkaplan hariç) aynı ?
Ayrıca hangi okulda okuyorsunuz ?
2 ile 3 arasındaki fark arka plan zaten o fark bile bişeydir
Merhaba,
Tasarımlarını pek beğenmedim açıkçası. Önce sayfanı tasarlarken her bir bölümü ayrı düşün. Ayrıca bu bölümleri kendi içerisinde ve komşuları ile olan ilişkilerini ( aradaki mesafeler, renk uyumları vb ) iyi kurmalısın.
Normalde Photoshopta çalışmam bu tarz işleri ama Photoshopta hemen hızlı bir şekilde örnek yaptım.
* Simetrik çalışmalısın.
* Layerlarla çalışmalısın.
Ben hemen içerikleri kopyalayarak çalıştım, web te color scheme diye aratıp biraz araştırma yap ve hangi renkleri yan yana kullanabileceğini çalışabilirsin.
Merak ettiğim bunları okulda öğretmiyorlar mı ?
Ayrıca bu işten para kazanmayı hedefliyor isen mutlaka Indesign öğrenmelisin. Onunla çalış. Zaten Ps, Ai gibi programlar ile entegre çalışacaksın, mükemmel bir çalışma sistemi kurmuşlar.
Örnek,
Senin çalıştığın yeri çalıştım biraz. Renklendirme yapmadım. Layer ve elemanların sayfadaki düzeni ile ilgili kafanda bir şeyler oluştursun diye...
http://hizliresimyukle.com/image/P9Md
- Renk uyumu derken siyahın üstüne turuncu ve beyaz kullanılır bunlarında tonları olabilir renk uyumu olarak zaten 6 saat ders görüyorum
- Dersime giren hocalar ya odtü yada yıldız teknikte master yapmış insanlar
- Indesign biliyorum ama photoshop da yapılmasına izin var
- k.Bakma ama esas senin yaptığını beğenemedim tasarım 3 hocam bugün baktı ve onay verdi sadece biraz daha yazı ekleyebileceğimi söyledi
Başka sorusu olan ?