Arkadaşlar GWT - İçerik Anahtar Kelimeleri kısmında malumunuz kelime yoğunlukları gösteriliyor. Ve google bazı kelimeleri (her web sitesinde sıklıkla geçen, bağlaç gibi yüklem gibi) bu alanda göstermeyebileceğini yok sayabileceğini söylüyor.
Şimdi benim anahtar kelimem iki kelimeden oluşuyor. İlk anahtar kelimem göz, ikincisi söylemeyim. Yani "göz bişeyi" şeklinde. Bu "bişeyi" kelimesi gwt de anahtar kelimesi yoğunluğunda birinci sırada. Ancak göz ve türevlerini göremiyorum. Göstermiyor. Ve bu 3 senedir böyle. Ve sılamada ilk sıradayım onda sorun yok.
Ama neden görmediğini bir türlü anlayamıyorum. Başına böyle birşey gelen varmı. Yani göz kelimesi yok sayılacak türden bir kelime değil. O kadar yoğun olarak da geçmiyor. Neredeyse "bişey" kelimesinin iki katına yakın ama neden görmüyor.
Yaptıklarım,
Göz kelime yoğunluğunu azaltmak.
Göz kelimesini gececek başka bir kelimeye yoğunluk vermek. Örnek paylaş yorum gibi. (Ve bu kelimelerde gwt de "bişey" kelimesi kadar yoğunluğa ulaştı ve durdu. Aslında daha çok görünmesi lazım).
Dediğim gibi birinci sıradayım ama bu bir filtremidir, anahtar kelime yok saymamıdır nedir anlamadım gitti.
Başına böyle birşey gelen yada bir fikri olan var mı?
göz llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllll aşağı yukarı bu olmalı ama satır yok
paylaş llllllllllllllllllllllllllllll
bişeyi lllllllllllllllllllllllllllll
....... lllllllllllllllllllllllll
....... llllllllllllllllllllll
....... llllllllllll