discovery elite-general mobile
Hocam discovery var şuan general mobile'ın yaptığı telefonlarda hiç stabil kalmıyor ilk aldığımla şimdikiarasında dağlar kadar fark var çok düşüyor performansı az kullandın mı. Bu yüzden şüpheyle yaklaştım elite yoksa güzel telefon.
iphone 5s almanı öneririm 3 4 yıl götürür seni
hocam 6 çıktı 5s yeterli olur mu ki ?
Iphone'a güvenli demişsiniz. Ama alakası yok. Android ondan kat kat daha güvenlidir.
Benim önerim Sony xperia z2 . Üst düzey telefonlar arasında bence en iyisi. Bi kere kamerası muhteşem. Geçenlerde elime geçti bi tanesi. İnceleme fırsatım oldu. Kesinlikle öneririm.
Ama onda şöyle bir sorun var. Kullanıcısı az. Samsung s3 falan alırsan kullanıcısı çok. Bir sıkıntın olduğunda google'a s3 yazınca çıkan binlerce blog, forum vs. var. Benim telefonum çok az kullanılan bir model ve bu sıkıntıyı çok yaşıyorum.
Ne alırsanız hayırlı olsun.
son zamanlarda iCloud hacklenmesi malum fakat apple store falan güvenli diye duymuştum.
Ayrıca z2 hocam düşünmedim değil fakat forumda bir arkadaş dayanıklılık testi kurbanı olmuş telefon su almış ve servis yardımcı olmuyormuş konu görmüştüm böyle bir şey olursa çok sıkıntı olmaz mı ?
ben z2 kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim. Gerek hız gerek şarj gitme konusunda diğerlerinden önde; iphone da kullanmış biri olarak iphone ' nun ios kısıtlamaları sıkıntılı ve bir süre sonra güncelledikçe kasmaya başlıyor telefon. Z2 yi 2 aydır kullanıyorum tek kusuru yok.
%100 parlaklık 7/24 mobil veri açık ve güncel internet whatsapp oyun kullanımı ile kaç saat gider ? sabah 7 den akşam 7 ye gider mi ? 12 saat