Profesyonel Yönetim Panelli Kurumsal Firma Scripti
Not : Kampanya stoklarla sınırlıdır. Üniversiteye başladığım için ihtiyacım olduğundan dolayı satıyorum. İhtiyacımı karşıladıktan sonra satışına son verilecektir..
Yazılımın Ortak Özellikleri : - Tamamı yönetim panelli. Bilgisayardan anlamayan bir kişi bile çok rahat kullanabilir.
- Seo Ayarları, Anahtar Kelime, Başlık Yazısı, Site Açıklama vb gibi tüm ayarlar yönetim panelinden yapılmaktadır.
- Anasayfada ki manşeti resmini açıklamasını başlığını linkini kısacası site de ki herşeyi yönetim panelinden değiştirebilirsiniz..
Yazılımı Diğer Yazılımdan Ayıran Özellikler: - Tamamen açık kaynak kodludur geliştirilmeye açıktır.
- Tema dosyaları ile sistem dosyaları bir birinden farklı yerlerdedir böylece yeni tema entegresi ve tema düzenlemede zorluk çekmezsiniz.
- Ücreti mukabilin de istediğiniz özellikler eklenerek satın alabilirsiniz.
1. Kurumsal Script Görüntüleri 2. Kurumsal Script Görüntüleri Kurumsal Script 1 Demo
Kurumsal script 2 nin hali hazırda bir demosu olmadığı için link konulmamıştır.. Scripti resimlerden görebilirsiniz..
Scriptlerin toplam ücreti 100 TL dir. Ödemeyi paypal ya da ziraat bankasından yapabilirsiniz.
SCRİPT AÇIK KAYNAK KODLUDUR
Scripti satın almak isteyenler özel mesaj, cep telefonu ya da skype yoluyla iletişime geçebilirler..
Cep Telefonu: 0 546 472 13 82