Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Simdi muslumanligimi sorgulayarak bana sen hic bosuna kesme diyerek nasil bir ruh halinde oldugunu gosteriyorsun. Ben insana saygi duyarim onun dinine irkina dusuncesine degil. Kimseyide bu dindar bu dindar degil demem ki bu da buyuk bir gunahtir. Kimin hangi sebeble cennete gidecegini bilemezsin. Ben kafirinide saygi duyarim ataistinide deistinide cunku hepsini Allah yaratmistir. Buyuk laflar edip hangi insanin musluman olup olmadigini karar vermek yerine siz once kendi muslumanliginizi sorgulayin
Ne oldu hani saygı duyuyordun, tek bir mesajla bile bunu başaramadığını göstermiş oldum sana. Olumsuz eleştiri yapana kızmıyorsun ama ben sana boş yere kesiyorsunuz dediğimde o saygıdan eser yok. Artı olarak beni yanlış anlıyorsun. Beni birisi eleştirirse ben onu hiç bir şekilde itham etmem, kızsam bile durur düşünürüm sakinleşir ondan sonra makul bir şekilde cevap veririm. Belkide dinini iyi bilmiyordur aydınlatmaya çalışırım, böyle yapmam yada benimde onu gereği kadar eleştirmem saygı duymuyor oluşumdan kaynaklanmaz.

Olayları birbirine boş yere karıştırma, biz burada inanç kavgası yapmıyoruz yada müslümanlığını sorgulamıyorum. İstersen mesajları bir daha oku, müslümanların genelini bir terör örgütüne benzetiyor, bende sana diyorum ki tepki göstermek senin vazifen bunu yapmadıktan sonra kurban kesmenin bir anlamı olmadığını yazmıştım. Burada bir sorgulama yapmıyorum böyle düşündüğüm için samimi olarak dile getirdim. Sana kurban kesme demiyorum, eğer Allah emrettiği için o kurbanı kesiyorsan yine Allah emrettiği içinde dinine sahip çıkmalısın. Yine bunu yapmayabilirsin ancak ondan sonra bu hakkı kendisinde görenleri de eleştirme bari bir zahmet. Peygamberimizin zamanında olsan, savaş halinde ne düşünürdün acaba saygı duyduğun için savaşa girmezmiydin. Burada bir savaş yok diyebilirsin, ama bence var son zamanlarda neden bu tarz hakaretler epeyce arttı ve neden her cevap verişimizde saygı duyun diye tepkilerle uğraşmak zorunda kalıyoruz?