Merhaba arkadaşlar,
Bayram dolayısıyla aramıza katılan birçok yeni üye var ve doğal olarak bu durumdan önce üye olan arkadaşlar olarak, sütten ağzımız yandığı için, yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Bu yüzden Şikayetim Var kategorisinde durmadan üye alımı durdurulsun diye konular açılıyor. Ön yargımız, başımıza gelen daha önceki dolandırıcılıklardan, zaten yine o kategoride yüzlerce konu var görürsünüz.
Size tavsiyem, üye olur olmaz birşeyler satmaya çalışmayın, eski üyeler %99 almaz, yeni üyeler alsa da çok şüpheli durur. O yüzden tavsiyem, siz yazabilir olsanız da en az 10TL lik makale alın, backlink, Facebook reklam, Twitter takipçi, başka sitelerden reklam alın da, iTrade puanınız yükselsin ve diğer kötü niyetli (
https://i.hizliresim.com/nGRBDV.png) yeni üyelerin arasından sıyrılıp, güvenilir R10 üyeleri arasına katılın.
Ayrıca bunlar gerçekleşirse, ticaret artacağı için, hem yönetim haklı çıkar, hem üyelerin ticareti arttığı için mutlu olurlar, hem de ileride üye alımı hızlanır.
Not : Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, Genel olduğu için buraya açayım dedim.