sarfom94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadının sürekli bizim dinimiz hakkında söylemleri var.İyice ayar oldum keşke gelse yüzüme söylese bunları.Eskiden bunun şarkılarını dinlerdim bir de.İçimden neler dedim de yazmayacağım değmez.
Hayır kurduğu cümleler mantıklı olsa adam gibi cevap yazacağım, amacı belirttiğiniz gibi saldırmakmış çünkü daha öncede kafası esince böyle laflar söylüyormuş.

Allah'ın yarattığı canlıyı yine Allah'a kurban ediyor muşuz! Araştırmamışsın bilmiyorsun bari sus içinde kalsın bu mübarek günde. Allah acaba bizi yarattı neden tekrar canımızı alıyor o halde. Ceylanı yaratan neden aslanı yaratmış, neden aslanlarda bitki yemiyor!

Bu mesajlı yazmakla eline ne geçti onuda değerlendirmesi gerekiyor, tepkiden başka bir şey görebilecek mi? Üstten ikinci mesajda aslında neden yaptığı az çok anlaşılıyor insanların inançlarına saldırıp kendini tatmin ediyor. Yazık gerçekten çok yazık, insanlar bu sosyal medya yüzünden ne hale geldiler. Ama iyide oluyor böyle karaktersizleri adam yerine koyup dinlerdik şimdi kimin ne mal olduğu ortaya çıkıyor.