Önerdiğiniz filmi mutlaka izleyip yorumlarımı yazıcam size, moleküler açıdan ışınlanmanın mümkün olduğunu ancak mental açıdan mümkün olmadığını yazmışsınız. Bence biri mümkünse diğeri de mümkündür.

Zaten klon olayında da mental olarak değil moleküler olarak aynı şeyi yapabiliyor bilim. Mental ışınlanma da mental klon da bence hayal değil, sadece şuan için mümkün değil. ( bu arada mental olarak ışınlanma ve klon olayını ben zihnin aktarımı olarak aldım, siz düşünce gücü olarak aldınız )

Cern'i ben de takip ediyorum ilk günden bu yana. Cern, aslında X parçacığını bulmak için yapılan deneyler bütünü. Sürekli olarak tekrar ediliyor ve çok maliyetli. Ancak önerim Antartika'da yapılan çalışmaları da takip etmeniz, orada ne oluyor ne bitiyor dışarıya asla haber verilmiyor.

4 senede bir oraya çalışması için insanlar alınıyor, bu insanların telefon kullanması yasak, yakınlarıyla iletişim kurması yasak. Tek aranan şart ingilizce bilmeleri ve dalış yapabilmeleri. Bence bu insanlar farklı deneyler için kullanılıyor, öyle söylenildiği gibi Antartika'da araştırma yapmak için dalış yapmaları vs için değil.

Hepimizin süper gücü olamaz ama istisnalar her zaman var bence. Ben vampirlere de inanıyorum, kurt adamlara da. Olabilecek herşey bir şekilde mümkün bana göre.

Olmayana ergi

Yokluğu da bazı şeylerin varlığını ispat için kullanılabilinir. Asla mümkün değil dediğimiz şeyler bugün elimizde oyuncak oldular..

Parçacık fiziğinde, zamanın kırılabilir olduğu katlanarak uzak mesafelerin yakın olabileceği, zamanın bazı fizik profesörlerine göre biriktiği ve kaybolmadığı düşünülüyor. Ben de buna inanıyorum. Geçmişin geri gelmesi değil ama geçmişe farklı bir şekilde ulaşabileceğimizi ve geçmişi değiştirerek geleceğin istediğimiz gibi olabileceğini varsaymak güzel. Parçacık fiziğiyle ilgili aslında binlerce kelime anlatabilirim ama varlık ve madde hakkında cern x parçacığını bulsa çok daha bilimsel şeyler önümüzde olur cern x parçacığını bulana kadar fizik teorileriyle yetinmek zorundayız.
cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarının Sınırında filminide izlemenizi tavsiye ederim. X-MEN'de ki olayın yüzlerce kez tekrarı mevcut filmde ve izleyebileceğiniz en iyi filmlerden biridir.

Şimdi dediğinize gelecek olursakta filmlerde ki gibi insan gücüyle mümkün olabilecek birşey söz konusu değildir. Yani mental olarak hiç kimse bir yerden bir yere ışınlanamaz, biz süper güçleri olan insanlar değiliz. Mutasyona uğrasak dahi süpersonic güçlerimiz kesinlikle olamaz.

Zamanı geri almanın veya yeniden başlatmanın imkanı da hiç bir makina ile söz konusu değildir. Ama moleküler bir yapıyı transfer etmek mümkün olabilir. Bunun için Dünya'nın en büyük deneyi yapılıyor yıllardır, sonuçlarının sadece minimal oranını halk ile paylaşıyorlar ama ben şahsen gidip görmek için hergün www.hedefcern.com sitesinde bolca kendime hak ediniyorum. Sizede tavsiye ederim.