Hoş geldiniz.
Bu siteden neden banlandınız acaba.
http://*******.com/forum/uyeler/30872-bossturkey
Uzaklaştırma sebebi: Adınıza açılmış şikayet konusu mevcut. Sizi iki kez konuya davet etmemize rağmen tenezzül edip cevap verme gereği duymuyorsunuz. "dolandırıcılık" sebebiyle süresiz uzaklaştırıldınız.
Makale almistim ve odemesini paypal olarak yapicaktim fakat hesapda olmayan odemeler geldi onlari yaptigimda arkadasa vercek param kalmamisti oda beklemek yerine beni sikayet etti
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:47:44 -->-> Daha önceki mesaj 01:43:10 --
Hoşgeldiniz, forumda genellikle yeni üyeler benzer şekilde konu açmadıkları için hoşgeldin, merhaba gibi cevaplar gelmezse neden diye düşünmeyin diye belirtmek istedim. r10 güzel platformdur, bilgi edinmeye ve olabildiğince paylaşmaya bakmanızı öneririm.
Neden selam vermedin diye kimseyi sorgulama-yadırgama yapamayız. Genel olarak bakarak arkadaş belki merhaba dedi. Biz Müslümanlara selam vermesi sünnet-farz ilişkisi için iyiyken, aramızda inanmayan veya selam almayacak arkadaşları düşünerek merhaba demesi daha iyi olmuş. Burası farklı mezhep-dinden insanlar barındırıyor sonuçta.
Sizi özellikle alıntıladım. Çok saçma, gereksiz bir yorum. Arkadaşın hevesinden dolayı konu açması kadar 'doğal' birşey olamaz. 2 yıllık bir üye olarak hevesinizi kaybettiğinizi varsayıyorum.
Acikcasi boyle yorumlar beklemiyordum beni anlayan 1 tek siz ciktiniz moderatore bildirecegim konu silinsin