madredeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy'den backorder ile şimdiye kadar 2 domain aldım ama 4 domaini de alamadım, takipte güncelleme aralıkları uzun sanırım ama fiyat açısından da en uygunu o.

Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy bazen kendi domainlerini bile yakalayamıyor. Aynı domaine daha iyi firmadan backorder yapılmışsa pek şansınız yok. Ben bir kere godaddy backorder yapmıştım bir yandan da manuel takip ediyordum. Domaini manuel kayıt ettim düşünün artık arada saçmalıyor yani

maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy Back Ordermı

Başıma Şu geldi anlatayım biraz gülün 1 domain için hakkım vardı boşta heba olacagına edecegini düşündügüm bir domain için back order yaptım Godaddyden.

Diğer günde düşme saatinde whois bilgilerine bakarak hangi firmanın aldıgını kontrol etmek istedim.

Karşılaştığım manzara nemiydi

Ben gözlerime inanamadım Godaddyden Back Order yaptığım isim boştaydı. Hiç istifimi bozmadım godaddy sisteme girdim domain adını yazdım ve indirim kodu ile domaini aldım

Ertesi bilgi mesajı geliyor bana üzgünüz domaini yakalayamadık diye

Yani durum bukadar vahim benden size tavsiye boşuna ordan Backorder yaparak güzelimparalarınızı heba etmeyin.

saygılarımla
iyi bayramlar iyi forumlar.

Peki backorder için nereyi önerirsiniz? En sağlam neresidir?

Ayrıca domainin kayıtlı olduğu firma GoDaddy ile anlaşmalı gözüküyor. Wild West Domains