Dostum S5 kullanan birisi olarak söylüyorum, G2 senin için yeterlidir. 1200-1300 liraya sıfır alırsın kullanırsın. Bende staj yaptım, aynı senin dediğin gibi staj bitimine 2 bin civarı para birikiyordu. Ancak hiç bir zaman birikmedi. Çünkü maaşını aldığın ay cebinde durmuyor, hepsini harcamasan da gidiyor büyük miktarı emin ol sende de öyle olacak.

Babalar yufka yüreklidir, o kredi kartından çektirse de maaşına dokunmaz, en azından bir kısmı sana kalır. Bende notebook aldım (1300 lira) sana aydan aya 200 lira veriyim dedim, tamam dedi. 1.ay 150 filan verdim. 2.ay istemedi harçlık et dedi, diğer aylar da öyle

Yani özet olarak nasıl olsa ben vereceğim diye düşünüp, piyasada ki son model cihazlara o kadar para vermesen de olur. G2 işini görür derim ben.