R3H4B adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyfendi Lütfen Uslubunuza Dikkat Ediniz!

Benim Burada Emek Hırsızlığı Felan Yaptığım Yok

Herkezin Bildiği Üzere Webde Birsürü Gereksiz Yarım Bırakılmış ve Ortaklık Arayan Scriptler var Bunların İçinden İyi Bulduklarımı Tamaladım ve Burada Küçük Bir Ücret Karşılığı Sunuyorum Beni Tanıyan Tanır Lütfen İnsanlara Ön Yargılı Yaklaşmayın!

İsterseniz Konuyu Moderator'a Söyliyeyim Kilitlesin Veya Silsin Benim İçin Önemli Değil!

Ama Asla Emek Hırsızlığı DEğildir
3- Satış yapacağınız scriptin demo adresi ilk mesajda olmak zorundadır.
Kural ihlali yaptırımı: Konu içerisinde yazılı uyarı (1 Nisan 2014 Tarihine kadar), 12 saat içerisinde ihlal devam ederse bahsi geçen konunun silinmesi.
1 Nisan 2014 Tarihinden itibaren yukarıdaki maddeye uymayan tüm konular sorulmadan silinecektir.
(Bu bölüme konu açacaklar artık bunu bilmesi gerekiyor!)

5- Başkasına ait ücretli veya ücretsiz bir yazılımı satışa çıkaranların tespiti durumunda…
Kural ihlali yaptırımı: Sınırsız uzaklaştırma

6- Satacağınız yazılımın daha önce herhangi bir şekilde temin ettiğiniz ücretli veya ücretsiz başka yazılım ya da yazılımların belli kısımlarının birleşiminden oluşması da hak hırsızlığı kapsamına girmektedir.
Kural ihlali yaptırımı: Sınırsız uzaklaştırma

-------------------------
Forum Kuralları gereği 3'nolu seçenekte bir ihlal yapmış bulunuyorsunuz satışta konusu geçen sistemlere ait bir demo yok.

Alıntı
Herkezin Bildiği Üzere Webde Birsürü Gereksiz Yarım Bırakılmış ve Ortaklık Arayan Scriptler var Bunların İçinden İyi Bulduklarımı Tamaladım
Yaptığınız açıklamada yine forum kuralları 5 ve 6 nolu uyarı size umarım herşeyi anlatıyor ve son olarak beni herkez tanıyor diyorsunuz lakin foruma henüz yeni kayıt olmuşsunuz bu kısa süre içerisinde herkezler sizi nasıl bu kısa süreç içinde tanıma şerefine erdiler anlayamadım doğrusu ?
Nihai kararı tabi ki bölüm yetkilileri verecektir hiç kuşkunuz olmasın, fakat açıklamanızda bile web içinde gezen gereksiz yarım bırakılmış projeleri alıp tamamladım demeniz herşeyi ispatlıyor..