S3 ilk çıktığı zamandan bu yana hesap edersek 4-5 tane son çıkan telefonlardan aldım.

Samsung kuşkusuz piyasanın en büyük payına sahip bir firma ama demem o ki S3, S4, S5 arasında o kadar da bir fark var. Hani alacaksan S3 al derim 1000 TL altına düştü. Genel özellikleri ve performansı bakımında bence alınabilecek bir telefon.

HTC kullanmadığım için pas geçiyorum.

İphone 4S, 5, 5S satın almadım ama epey bir kullandım ve detaylı inceledim. S3 ile kıyaslayacak olursam öncelikle ben sık sık internet kullanan biri olarak s3'ten memnunum geniş ekranı ile sanki pc de girmiş gibi oluyorsun. Ama iphone öyle değil ekranı çok küçük. Ayrıca iphone kapalı bir kutu. Samsung'da yedek batarya, hafıza kartı vb ekstra özellikler eklenebilirken iphone da bunların hiçbiri yok. İphone kullanan birçok kişide dikkat ettimde hiçbiri ne oyun oynuyor nede internete giriyor. Sadece facebook a giren ve telefonla arama yapanlara sık rastladım

Güvenlik konusuna gelince iphone'a da fazla güvenme bence en son ünlülerin fotoğrafları internete sızmıştı, ondan öncede iphone hesaplarının hac*lendiği haberleri çıkmıştı yani üst düzey güvenli birşey olduğunu zannetmiyorum.

SONY konusuna gelince. Bir arkadaşım su geçirmezlik testi yapmıştı dokunmatiği gitmişti garantiye gönderdi sonra ne oldu bilmiyorum. Başka bir tanıdığımda yine dayanıklık testinin kurbanı olmuştu

+ Kamera, müzik dinleme açısından SONY çok başarılı ama boyutu ve şekli biraz kaba cebine girmesi bir dert çıkarması ayrı bir dert. Ayrıca bir ısındı mı off