Site adresi : PM isteyin keyword domain
Site için istenen fiyat : 150tl
Sitenin aylık getirisi: Reklam konulmamasına rağmen, vip üyelikler ile 1 haftada 40 tl, hitle birlikte reklam konulursa çok iyi getirisi olur
Sitenin açılış tarihi: 24-07-2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Deep Web
Günlük hit sayısı: İlk hafta 1000 hit alıyordu, fakat şuan ilgilenilmiyor. Yaklaşık 300-400 alıyordur (üye + ziyaretçi)
Ziyaretçi kaynağı: Ona nasıl bakılacağını bilmiyorum
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 aylık domain
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hosting sınırlamaları var
Hosting dahil midir: mezara götürmeyeceğim için hepsi birlikte
Banlı olduğu sponsor var mı:kesinlikle hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: kesinlikle hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: ücretsiz yazılım kullanıyoruz
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ücretsiz yazılım kullanıyoruz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır yok
Registar : Network Solutions (Bunu dert etmeyin, oto renew açık kredi kartından, otomatik yenilenecek, cebinizden para çıkmadan)

Şunu demeden geçemeyeceğim, sitemiz deepweb içerisinde yabancı kaynaklarda vesaire ''resmi'' forum olarak geçmektedir. Foruma anahtar kelime girilmemesine rağmen çok güzel hit almış, kendi haline bırakmış olmamıza rağmen hala almaktadır. Güzel bir seo ile inanılmaz şeyler başarılabilir. Okul ve uğraşmaya gram zamanım olmadığı için satıyoruz.

Ödeme : Paypal olarak düşünüyorum, iş bankası kredi kartım vardı fakat, para yatırılmıyor sanırım artık. Lütfen ciddi alıcılar pm atsın