Bir de su bir gerce kki, hitlerin googledan gelmesi ile sosyalmedyadan gelmesinin pek farki yok. Yani direk link verilmis, o yuzden banlanir vb, tee önceden, google zamaninda sosyal medyayi önemsemeyip, spam olarak gordugu zamanlardaydi. Simdi ise, sosyal medyan ne kadar iyi ise o kadar iyidir siten icin. Düsünsenize, google size gelecek ve diyecek ki ''benim urunlerimi neden binelrce kisiye ulastiriyorsun siten sayesinde? '' Böyle birsey yok yani

Kaldi ki yabanci siteler icin hic googledan hit gelsin diye ugrasmadim, ugrasmanin anlamsiz oldugunu dusunuyorum kaldi ki isletmesini sosyalmedya uzerinden surduren binelrce firma / site / kurulus mevcut.
Kisacasi, sosyalmedyayi adsense icin negatif gormek ya da, googledan organik sosyalmedyadan gelen hitin yapay oldugunu farzetmek, ya da arasinda bir oranti kurmak (iste su kadar sosyalmedya ise su kadar googledan gelmesi gerekiyor vb gibi) dusunmek, hic olmazsa birakin önceyi, 2014 yilinda cok cok yanlsi bir dusunce.
O yuzden sosyalmedyaniz varsa ve dogru kitleyi dogru urununuzde kullaniyorsaniz, bu zarar geil her zaman ekstra artidir. Dipnot olarak dusmenin, bu makaleye katki saglayacagini dusundum.
Tesekkurler bilgiler icin.