@evileye98;

İyi bayramlar,iyi tatiller hocam.

Orda demek istediğim düşündüğünüz gibi değil.Ve bende sizin gibi bir aile terbiyesi aldım ona göre büyütüldüm.Açıkçası demek istediğim şuydu;

Her şeyiyle tıpa tıp aynı 2 kadınlardan birinin babası size böyle bir iş imkanı sunuyor.(Diğer tüm imkanlar aynı karakter,huy,fizik,bakım vb.) Şimdi size babası iş teklif eden kız sizin gözünüzde + puan kazanmaz mı?Yani tam o sevdiğiniz kadınla evlenecekken babası o tarz bir teklif yapsa iş teklifini kabul etmem diyorsanız helal olsun derim çünkü buralarda az çok bir şeyler kazanabilmek adına vakit geçiriyoruz onu ediyoruz şunu ediyoruz ne için biraz daha fazla kazanalım daha iyi geçinelim diye.Yani burada söz konusu olan para için hayatını,kişiliğini satmak değil bu tarz bir şeyi siz pozitif bir etmen olarak görür müsünüz görmez misiniz niteliğindeydi.

İyi geceler

Ekleme:

Henüz mesajı okumadığınızı düşünerekten bir eklemede yapmak istiyorum.Para benim için etmen değil demiştiniz.Bir de olaya diğer taraftan bakalım.

Tam sevdiğiniz kadınla evmek üzereyken işimi bırakıyorum köyden tarla,arsa alacağım topraktan,havadan,sudan bedava yiyip-içip yatacağım orada yaşayacağız dediğinizi varsayın size tepkisi ne olurdu?