pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bakımda maddi imkanlar çerçevesinde sınırlı hocam.O paspal gezenlerin kendi seçimi isteseler imkanları ile çok daha iyi gözükebilirler.Burda anlatmak istediğim psikolojimiz temelinde aynı.Ki olay sadece görüntü ve cinsellikle sınırlı da değil.Yani misal biz o kızın o videosunu izlemediğimizi varsayalım.Karakterinin öyle biri olmadığını varsayalım normal standart bir karaktere sahip olduğunu düşünelim etrafımızdaki kadın,kız arkadaşlarımız gibi.O karaktere sahip ve o porsche'a binen kızın sizden hoşlandığı belli etmesi sizin gözünüzde onu avantajlı kılar.Şimdi tamam erkeğiz öyle elin adamının parasını yemeyiz doğru ama kayınbabamız kıyak bir iş verse el kebap gül kebap yaşamak,gezmek tozmak istemez miyiz?Bal gibi de isteriz.Hem adamın fıstık gibi kızıyla evleneceğiz hemde adamın zamanında kurduğu iş ile ömür boyu rahat rahat yaşayacağız gezip tozacağız.İstemem diyebilecek kişide yoktur şu forumda.(Zengin kızın psikolojik ve karakteristik anlamda çevremizdeki kızlar gibi normal olduğunu varsaydım çoluk,çoçuk gibi veya zeka sorunu gibi olduğu gibi durumlar hariç)

Her şey zaten o para için değil mi?Makale satışı,seo ayarları,tercümanlık,10 tl'ye banner-logo.Bu fiyata bunları yapan biz para için emek veren biz bu tarz bir şeyi öyle bir kabul ederiz ki
Konuyu boldladığım yere kadar ilgi ile takip ediyordum burada patladı.Kendi adınıza konuştuğunuzu farz ediyorum.Genelleme yapma hatasına düşmeyin herkes sizinle aynı hissiyata sahip değildir insanlar bin bir çeşittir.

Şahsım adıma konuşacak olursam; Boldlu kısım benim için geçeli değil, ailemden bu güne kadar gördüklerim böyle birşeyi düşünmeme engel.Böyle yetiştirilmedim.

İstemeyecek kişide yoktur diye cümleyi bitirirseniz,%1 istina bile olsa onlarada laf söyleme hakkı çıkarırsınız.Laflarınıza dikkat edin herkes siz değil.

İyi geceler.(Bayram tatili için yola çıkıyorum mesajınıza 9 gün sonra dönebilirim, kb. iyi bayramlar şimdiden.)