Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa farklı sitelerde iş vermek için skype ekledim. Aynı şekilde seo ile ilgilendiğimi, ve müşterilerime ait olan sitelere ağırlık verdiğimden kendi sitelerim için çalışma yapmasını istedim. Buraya kadar herşey güzel.

Link çeşitliliğini nasıl sağladığını, backlink ağının olup olmadığı sorduğumda git ders al vb. kelimeler sarfetmiştir. Bu aciz insanın SEO'dan zerre kadar bilgisi olmadığına eminim. Ki konuşacak yüzü olsa zaten direk cevaplardı.

@Gwindor; arkadaşımızında izah ettiği gibi bu arkadaş none link'lerle belli bir alanlara gelmiş. Hacklink'le en kısa sürede ilk sayfa garantisi vermeye çalışan. Özellikle işten anlamayan kurumsal firmalarla çalışmayı amaçlamıştır. Bunun en büyük sebebi kurumsal firmaların bu konudan uzak olması veya kontrol etmemesinden kaynaklıdır.

Bilginize.

Yahu Skype ye gelmiş, Link inşasını nasıl yapıyorsun, yok nerelerden Link veriyorsun gibi saçma sapan ve aptalca sorular soruyorsun, MADEM SEN SEO DA iyiin SEO kelimesinde neredesin dedim, Adamın Cevabı basit, Benim SEO Kelimesinde yükselme gibi bir amacım yok diyor, Backlink analiz yapsanız, adamın sitesi SEO kelimesine verilen Linklerle dolu, Her şeyi Bırak, Madem SEN çok iyisin, SEO Kelimesinde nerdesin? beni Kötülüyorsun ya Ben nerdeyim? SEO paketleri yaz gör ben nerdeyim? izmir SEO yaz bakalım ben nerdeyim,

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:18:28 -->-> Daha önceki mesaj 14:16:36 --

Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizinle ne kadar samimiyiz? Bizi ne kadar iyi tanıyorsunuz? Şakşakcılık yapmayı bırakın bana somut gösterin. Hangi konuda bizler en iyiyiz kelimesi kullanmışız? Elit seo'nun avukatımısınız siz, nesiniz bir anlatın.
Somut delil mi istiyorsun sen ?? SEO yaz elitseo.net nerede senin firman nerede gör, Al sana Somut delil,

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:23:25 -->-> Daha önceki mesaj 14:18:28 --

Sercedes şahsın yazdıklarına bakarmısınız, Adam SEO çalışması yapıyor, Ancak farklı alanlarda iş vermek için Beni Skype ye eklemiş,

Ayrıca iş vermek içinde Sorular Sorular ;

nasıl bir SEO çalışması yapıyorsunuz?

nerelerden Link alıyorsunuz?

Senin karşında çocuk mu var? Gelmişsin Edepsizce sorular, saçma sapan sistemler,neymiş Elit SEO zerre SEO dan anlamıyormuş, Bir defa Elit SEO '' İLK SAYFAYA GETİRMEDEN ÖDEME ALMAYAN bir firma, SEO kısmında da açtığımız Konuyu görebilirsiniz. Bu adamla tartıştıktan sonra hacklink konusu gündeme geliyor, Ne Tuhaf ki her ikisi de aynı gün geliyor.
Ayrıca Tekrar söylüyorum, Seninle SEO anlayışlarımız asla bir değil, kendini yırtsanda Elit SEO ile başa çıkamazsın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:39:29 -->-> Daha önceki mesaj 14:23:25 --

@Gwindor; arkadaşımızında izah ettiği gibi bu arkadaş none link'lerle belli bir alanlara gelmiş. Hacklink'le en kısa sürede ilk sayfa garantisi vermeye çalışan. Özellikle işten anlamayan kurumsal firmalarla çalışmayı amaçlamıştır. Bunun en büyük sebebi kurumsal firmaların bu konudan uzak olması veya kontrol etmemesinden kaynaklıdır.

-------------------------
SERDECES Özellikle Bu kısmı Seçip Burada yayınlamaya gerekiği duymuşsun, none linklerle derken? yani ben şunu anladım, SEO kelimesinde bizi Belli yere getiren None Linkler öyle mi ? Peki madem bu konuda ısrarcısın, Bana bu arkadaşın haricinde Başka bir Link bulabilir misin? SEO kelimesi için 1 adet None Link verilmiş ve ben SEO da bu yüzden ilk sayfaya gelmişim öyle mi ?

Bak Ben bu mesajlarından alıntılarından ne anlıyorum biliyor musun, Senin Bize karşı bir tavrın var, Bize ve Özellikle SEO çalışmalarında Kullandığım Reklam anlayışlarına karşı bir tavrın var, Gerçekten SEO gibi rekabet oranı yüksek bir kelimede hadi 1 bilemeden velev ki 2 adet Link istem dışı eklenmiş ve Ben ilk sayfaya gelmişim, Bu kadar basit mi yaa ? Senin SEO anlayışın, senin SEO mantığın bu mu?, Backlink analizlerime bakarsanız, Doğal yollarla geldiğimi görebilirsiniz. Aksini ispat etmediğin Müddetçe yazdıklarından sen Sorumlusun,
Hacklink Konusunda Olayın mahkemeye gitmesini site sahibinden daha çok ben istiyorum, Bu işin arkasında sen yada senin gibiler Mutlaka vardır.
R10 nette sadece Ben SEO yaparım anlayışından ve En iyisi biziz anlayışından vaz geç, Eğer SEO yapacaksan insan gibi işini yap, Hiç bir zaman hiçbir konuda şu iyidir bu iyidir demedim, Dediğim gibi Madem iyisin,Önce Kendini bi ilk sayfalarda görelim de sonra ahkam kes.

Bak Fırsatçılık yapıyorsun, önce Gelip Skypeden saçma sapan sorular sorup sonrada Hacklink arkasına sığınıyorsun, Azıcık düşün akıl et yeter.